Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

L’Ajuntament continua el servei de desinfecció i neteja a les residències de Sitges

El servei de desinfecció i neteja preveu finalitzar avui l’actuació a la residència Les Magnòlies i a la Fundació Ave Maria, i seguir a la Residència Sitges Park i a l’Hospital Sant Joan Baptista.

L’Ajuntament de Sitges continua el servei de desinfecció i neteja de les residències de gent gran de Sitges. Una empresa de neteja especialitzada en en la gestió de serveis per al control d’organismes nocius s’encarrega de l’actuació. La previsió és que avui dimarts pugui finalitzar les tasques a la residència de gent gran de Les Magnòlies i a la Fundació Ave Maria, que ofereix atenció especialitzada a persones adultes amb discapacitat intel·lectual. Paral·lelament, avui també es faran treballs de desinfecció a l’Hospital Sant Joan Baptista i demà dimecres es reprendran els treballs a la Residència Sitges Park.

El servei de desinfecció i neteja, que vol reduir l’impacte de la Covid-19 en aquests equipaments, es complementa amb l’acció d’instensifiació de la neteja de l’espai públic davant de cada residència, impulsada també per l’Ajuntament de Sitges des de l’inici de l’estat d’alarma com a mesura de contenció i prevenció. 

Alhora aquestes iniciatives s’afegeixen a les mesures de prevenció, que ja es realitzen des de les mateixes residències per protegir els residents i els professionals que hi treballen.