Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

L’Ajuntament de Sitges posa en marxa aquest divendres una prova pilot per regular la circulació dels vianants al carrer Joan Tarrida

L’acord entre el consistori i els propietaris dels establiments d’aquest carrer permetrà delimitar una zona que permeti la circulació fluïda de persones des de les 19 h fins a la 1 h de la matinada. L’objectiu d’aquesta iniciativa és evitar aglomeracions i prevenir possibles contagis de la Covid-19.

L’Ajuntament de Sitges i els propietaris dels establiments del carrer Joan Tarrida acorden un conjunt de mesures per evitar aglomeracions a la via pública i prevenir possibles contagis de la Covid 19. Amb aquest objectiu, Sitges comença, aquest divendres, una prova pilot per regular la circulació dels vianants per accedir al carrer Joan Tarrida i que durarà tot el cap de setmana. En aquest espai, on es concentren establiments d’oci nocturn de la vila, hi haurà des de les 19 h fins a la 1 de la matinada  un circuit delimitat amb catenàries per conduir la direcció en un únic sentit.

Des de l’Ajuntament de Sitges, la regidora de Salut Pública, Elisabeth Pérez, assegura  que “aquesta actuació com a prova pilot és necessària per evitar les aglomeracions que hem vist els darrers dies amb gent de peu al carrer sense distància i mascareta. És important evitar això perquè el risc de contagi és molt elevat en situacions d'aquest tipus”.

Si la prova pilot funciona i s’acaba implantant, el seu horari s’adaptarà al toc de queda o a l’horari dels bars d’oci nocturn. Alhora la mesura també es complementa amb la presència policial que hi ha a la zona un cop tanquen els locals a les 00.30 hores.  

Tot el conjunt de mesures, impulsades i acordades entre el consistori i els propietaris dels establiments del carrer Joan Tarrida pretenen ordenar l’espai públic tenint en compte les mesures anticovid.