Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament dona suport a la jornada d’adopció de gossos del CAAD

El Centre d’Atenció d’Animals Domèstics aproparà als visitants alguns dels gossos que acullen per ser adoptats, resoldrà dubtes dels assistents i durà a terme xerrades informatives sobre la importància de l’adopció responsable. La jornada tindrà lloc el diumenge 7 d’abril de 10:30 a 13:30 hores a Santa Margarida i els Monjos.

La Mancomunitat Penedès-Garraf, de la qual l’Ajuntament de Sitges forma part, organitza una jornada d’adopció amb l’objectiu de trobar una llar a una selecció de gossos del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics (CAAD). Amb el suport de voluntaris, el diumenge 7 d’abril es presentaran els candidats a dues passarel·les d’adopció. Totes les persones interessades a adoptar tindran l’oportunitat d’acostar-se i conèixer de prop i en un entorn relaxat els animals, amb l’acompanyament i assessorament dels veterinaris i tècnics. Els voluntaris atendran les consultes de les persones interessades a conèixer amb més detall cada animal. Resoldran dubtes sobre el procés d’adopció, com tenir cura de l’animal o la gestió del seu comportament.

Durant el matí s’oferiran també altres propostes, com una sessió formativa sobre com s’han de relacionar els infants amb els gossos, a càrrec de la veterinària Valentina Mariotti. La directora del CAAD Penedès, Ana Martínez, oferirà pautes i consells per totes aquelles persones que estiguin pensant a adoptar un animal.

En la jornada també hi haurà un estand informatiu del CAAD Penedès perquè els propietaris d’animals puguin comprovar si les dades del microxip i del cens estan actualitzades, eina indispensable per permetre la recuperació de l’animal en cas de pèrdua. També es donarà un lot de productes per exercir la tinença responsable, fins a exhaurir existències. VoluntaCAAD disposarà del seu propi estand informatiu, per aquelles persones interessades en el programa de voluntariat del CAAD, i oferirà una xocolatada solidària a tots els assistents.

La jornada, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, es desenvoluparà a la plaça del Molí de Vent d’aquesta localitat, de 10:30 a 13:30 hores.