Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

L’Ajuntament reparteix material sanitari a les escoles

Des del passat mes de maig, s’han repartit 2.189 mascaretes, a més de recipients amb gel hidroalcohòlic, termòmetres, mampares de metacrilat o guants de làtex

L’Ajuntament ha repartit en els darrers dies 1.955 mascaretes quirúrgiques entre les escoles de Sitges. Les mascaretes, que formen part de les 7.500 que va donar l’Estat i que van arribar la setmana passada, donen resposta a les diferents sol·licituds que els centres educatius han fet arribar a l’Ajuntament.

El regidor d’Educació, David Martínez, explica que “des de la regidoria mantenim contacte directe i permanent amb els centres educatius de Sitges per tal de conèixer les necessitats que tenen en cada moment i donar-los suport en tot el que necessitin per garantir la màxima seguretat dins les aules”. En aquesta línia, l’Ajuntament treballa en una nova remesa de gel hidroalcohòlic que repartirà entre els escoles que n’han sol·licitat en els propers dies. En total es lliuraran 28 litres setmanals entre els centres sol·licitants.

L’Ajuntament ha subministrat, des del maig passat, diversos tipus de material sanitari per ajudar als centres a fer front a la Covid-19. Entre altres, l’Ajuntament ha repartit 234 mascaretes de diferents tipus de protecció, gel hidroalcohòlic, termòmetres, mampares de metacrilat o guants d’un sol ús, adquirits directament per part del consistori o gestionats a través de donacions d’altres administracions o empreses, com en el cas de les 25 papereres i els suports de gel.

La regidora de Salut Pública, Elisabeth Pérez, recorda que “cal seguir mantenint les mesures de seguretat” i no abaixar la guàrdia en sortir dels centres educatius. En aquest sentit, la regidora insisteix en “la higiene de mans i les distàncies de seguretat en moments com l’esbarjo i als parcs infantils on cal extremar les precaucions i seguir els consells de Salut: distància, higiene, evitar menjar i beure en l’espai de joc, i no accedir a la zona si hi ha molta gent”.