Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

La marató de vacunació tanca amb 157 vacunes administrades

Al llarg del matí persones 88 persones han rebut al CAP de Sitges la primera dosi de la vacuna Pfizer i 69 la segona dosi. La majoria de les vacunes s’han administrat a infants i adolescents de 12 a 16 anys.

157 persones han anat a vacunar-se, aquest dimarts, sense cita prèvia al CAP de Sitges, en a segona marató de vacunació amb Pfizer per a persones a partir de 12 anys. De les vacunes administrades, 88 han estat primeres dosis i 69 segones dosis, amb les quals ja es té la pauta completa de vacunació. La majoria de les persones vacunades tenien entre els 12 i els 16 anys.

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha organitzat aquesta marató de vacunació amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges, per incrementar la cobertura poblacional. A Sitges es pretén arribar a les persones que encara no s’hagin vacunat i, sobretot, als més joves per facilitar la tornada a les escoles i instituts i que el curs escolar es pugui iniciar amb el màxim nombre d’alumnat vacunat.

El ritme de la campanya de vacunació s’ha alentit amb motiu de les vacances d’estiu i, davant aquesta situació, Salut duu a terme maratons de vacunació i iniciatives amb punts de vacunació distribuïts arreu de Catalunya.

La marató de vacunació, que es va dur a terme a Sitges el 17 d’agost, va finalitzar amb un total de 309 persones vacunades.