Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

La regidoria de Salut Pública ofereix una xerrada informativa sobre consells per tenir una millor qualitat de vida

La nutricionista sitgetana, Alba Vigó, i la infermera pediàtrica, Ana Morillo, oferiran aquest dissabte, a les 11 h al Mercat Municipal de Sitges, una xerrada sobre les recomanacions que cal tenir presents per tenir una vida més saludables. L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia a sanitat@sitges.cat. Aquesta és la 2a de les xerrades que s’imparteix en el marc de la campanya sobre alimentació saludable impulsada per la regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Sitges. La campanya inclou també una guia d’alimentació i demostracions de cuina de la mà de cuiners de Sitges i de renom.

La regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Sitges organitza el proper 9 de juliol una xerrada informativa titulada ‘La salut és a les teves mans. 5 consells per tenir una millor qualitat de vida’. La nutricionista sitgetana, Alba Vigó, i la infermera pediàtrica, Ana Morillo, explicaran els hàbits que cal adquirir per prevenir malalties i gaudir d’una vida més sana. Les recomanacions giren entorn a un estil de vida saludable de les persones i, alhora, estan directament relacionats amb la millora del benestar de la ciutadania.   

Les persones interessades poden inscriure’s prèviament a la xerrada que és gratuïta enviant un correu electrònic a sanitat@sitges.cat.

Aquesta activitat forma part d’un cicle de 4 xerrades informatives. La següent tindrà lloc el 10 de setembre per parlar sobre ‘Tips per cuinar divertit, saludable i sostenible’. La nutricionista Alba Vigó conversarà amb la professora i coordinadora del Grau Interuniversitari de Ciències culinàries i gastronòmiques al CETT-UB, Vinyet Capdet, a les 11 h al Mercat Municipal per comentar com aprofitar els productes que ofereix el territori i fer-ne un ús sostenible en clau gastronòmica. A més també es divulgarà com revalorar i donar valor als aliments presentant-los de manera atractiva.

El cicle de les xerrades informatives va començar el 4 de juny amb la sessió “Com sabem si el que mengem és saludable? Pros i contres dels indicadors de qualitat dels aliments’ a càrrec de la nutricionista sitgetana Alba Vigó i l’epidemiòloga, Marisa Mena. 

Totes les xerrades estan disponibles al canal de Youtube de l’Ajuntament i també a la pàgina https://www.sitges.cat/serveis/menjar-saludable.

 

La campanya sobre Alimentació Saludable inclou també demostracions de cuina de la mà d’experts i una Guia d’alimentació saludable.

 

 

Calendari xerrades informatives

 

  • ‘La salut és a les teves mans. 5 consells per tenir una millor qualitat de vida’.

          Data: 9 de juliol

          Hora: 11 h

          A carrèc de la nutricionista Alba Vigó i la infermera pediàtrica Ana Morillo
          Lloc: Mercat Municipal de Sitges
          Inscripcions: sanitat@sitges.cat 

 

  • ‘Tips per cuinar divertit, saludable i sostenible’

           Data: 10 de setembre

           Hora: 11 h

           A carrèc de la nutricionista Alba Vigó i professora i coordinadora del Grau Interuniversitari de Ciències culinàries i

          gastronòmiques al CETT-UB, Vinyet Capdet

          Lloc: Mercat Municipal de Sitges

          Inscripcions: sanitat@sitges.cat