Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

Nova campanya de donació de sang a Sitges el 15 de febrer

Les persones interessades podran fer donacions el 15 de febrer de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores a la unitat mòbil instal·lada al pàrquing de Can Robert, davant de la nova oficina de turisme -Can Milà. Per fer aquest gest solidari cal reservar hora prèviament a la pàgina web https://donarsang.gencat.cat/ca/.

El Banc de Sang i Teixits, amb el suport de l’Ajuntament de Sitges, organitzarà el 15 de febrer una campanya de donació de sang. Els donants podran anar a fer aquest gest voluntari i altruista de 10 a 14 hores i de 17 a 21 h a la unitat mòbil, que s’instal·larà pàrquing de Can Robert, davant de la nova oficina de turisme -Can Milà. Per col·laborar-hi cal reservar hora prèviament a través de la pàgina web donarsang.cat.gencat.cat amb l’objectiu d’evitar aglomeracions de gent i respectar les distàncies.

Segons el Banc de Sang i Teixit es necessiten 1.000 donacions per dia per tenir l’abastiment necessari. La sang no es pot fabricar, i per tant, la donació és voluntària. Donar sang és un acte imprescindible per garantir l’assistència sanitària en els hospitals i clíniques, i que pugin dur a terme intervencions quirúrgiques, tractaments oncològics, trasplantaments d’òrgans i d’altres malalties. Les plaquetes caduquen en 5 dies, per això, són necessàries.

 

Qui pot donar sang?

Qualsevol persona que tingui bona salut sempre que:

  • Tingui entre 18 i 70 anys
  • Pesi 50 quilos o més
  • Els homes poden donar-ne quatre cops l’any
  • Les dones poden donar-ne tres cops l’any

 

Campanya de donació de sang a Sitges

Data i horari:

15 de febrer de 10 a 14 h i de 17 a 21 h

Lloc: Pàrquing de Can Robert (davant de l’Oficina de Turisme- Can Milà)

           Adreça: Carrer Víctor Balaguer, cantonada Av. Camí dels Capellans

 

Reserva hora a:

Galeria d'Imatges