Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova campanya de donació de sang a Sitges el 21 de juny

Les persones interessades podran fer donacions el 21 de juny en torn de tarda, de 17 a 21 hores, a la unitat mòbil instal·lada al pàrquing de Can Robert, davant de la nova oficina de turisme -Can Milà. Per fer aquest gest solidari cal reservar hora prèviament a la pàgina web www.donarsang.gencat.cat.

El Banc de Sang i Teixits, amb el suport de l’Ajuntament de Sitges, organitzarà el 21 de maig una campanya de donació de sang amb el lema “Toca donar. Toca rebre vida”. Els donants podran fer aquest gest solidari i que connecta vida, en horari de tarda, de 17 a 21 h, a la unitat mòbil, que s’instal·larà al pàrquing de Can Robert, davant de la nova oficina de turisme -Can Milà. Per col·laborar-hi, cal reservar hora prèviament a través de la pàgina web donarsang.cat.gencat.cat.

Segons el Banc de Sang i Teixit es necessiten 1.000 donacions per dia per tenir l’abastiment necessari. La sang no es pot fabricar, i per tant, la donació és voluntària. Donar sang és un acte imprescindible per garantir l’assistència sanitària als hospitals i clíniques, perquè pugin dur a terme intervencions quirúrgiques, tractaments oncològics, trasplantaments d’òrgans i d’altres malalties. Les plaquetes caduquen en 5 dies, per això, són necessàries.

 

Qui pot donar sang?

Qualsevol persona que tingui bona salut sempre que:

  • Tingui entre 18 i 70 anys
  • Pesi 50 quilos o més
  • Els homes poden donar-ne quatre cops l’any
  • Les dones poden donar-ne tres cops l’any

 

Campanya de donació de sang a Sitges

Data: 21 de juny

Horari: de 17 a 21 h

Lloc: Pàrquing de Can Robert (davant de l’Oficina de Turisme- Can Milà)

         Adreça: Carrer Víctor Balaguer, cantonada Av. Camí dels Capellans

 

Reserva hora a: