Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

Nova campanya de donació de sang el 18 de febrer al Casal municipal de la gent gran Joan Maragall

Els donants hauran de reservar hora prèviament des de la pàgina web donarsang.gencat.cat.

Sitges acollirà el proper 18 de febrer una campanya de donació de sang per garantir les donacions a Catalunya. Aquest acte de solidaritat es podrà fer dins l’horari de 10 a 14 h i de 17.00 a 21.00 h al Casal de la gent gran Joan Maragall i amb totes les mesures de prevenció i seguretat anti-Covid. A causa de les restriccions de la pandèmia del coronavirus i per evitar aglomeracions, els donants hauran de reservar hora prèviament des de la pàgina web https://www.donarsang.gencat.cat/ca/

El Banc de Sang i Teixits convoca una nova jornada per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant la pandèmia per a tractaments de càncer, accidents, entre d’altres.Durant l’epidèmia, el 15% de les transfusions han anat dirigides a malalts de la Covid-19.

La donació de sang és un acte imprescindible per garantir l’assistència sanitària en els hospitals durant aquests dies. Les plaquetes caduquen en només 5 dies, per això, són necessàries 800 donacions al dia a Catalunya. 

 

Com serà la donació de sang? 

  • Porteu posada la mascareta 
  • Renteu-vos bé les mans 
  • Us prendran la temperatura 
  • Ompliu el qüestionari amb el bolígraf d’un sol ús que us donaran. Podeu descarregar-lo a donarsang.gencat.cat/formulari i portar-lo emplenat des de casa. 

 

Campanya Donació de sang 

Dia: 18 de febrer  

Horari: de 10 a 14 h i de 17 a 21 h 

Lloc:  Casal de la gent gran Joan Maragall (c/ Joan Maragall, 40) 

Cal demanar cita prèvia per reservar hora: donarsang.gencat.cat.