Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

S'avança la campanya de vacunació contra la Covid-19 a Sitges

Ja s’ha administrat aquest dimarts la primera dosi de la vacuna a residents i treballadors de les residències Sitges Park i l’Hospital Sant Joan Baptista. També aquest dijous es vacunarà usuaris i part de la plantilla a la residència Las Magnolias i en els propers dies, a la Fundació Ave Maria.

La campanya de vacunació contra la Covid-19 s’ha avançat a Sitges i les primeres dosis de la vacuna han arribat aquest dimarts, dos dies abans del previst, a la residència Sitges Park. A les 9.30 h del matí s’han començat a administrar les vacunes a 92 residents del centre i 25 treballadors. A l’Hospital Sant Joan Baptista també s'ha realitzat la vacunació al 96% dels residents i a part de la plantilla.

La vacunació es realitzarà aquest dijous a la residència Las Magnolias i en els propers dies s’administraran també als residents i treballadors de la Fundació Ave Maria.

Catalunya ha accelerat la campanya de vacunació des d’aquest dilluns, dia a partir del qual també, en paral·lel a les residències de gent gran, es vacuna al personal sanitari.