Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

Sitges acull avui una nova marató de vacunació sense cita prèvia

Les persones a partir de 12 anys, que vulguin vacunar-se, podran anar al CAP de Sitges de 9- 13.30 h amb la targeta sanitària o un document identificatiu (DNI, passaport o NIE).

El CAP de Sitges acull avui dimarts una nova marató de vacunació amb Pfizer i sense cita prèvia. El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya organitza aquesta jornada en un únic torn de 9 a 13.30 h per facilitar l’accés a la vacunació a les persones a partir de 12 anys. Durant el matí s’administraran tant la primera dosi de la vacuna com les segones dosi sempre que hagin passat les setmanes que pertoquen segons normativa. Hi podran accedir-hi, les persones que portin la targeta sanitària o un document identificatiu (DNI, passaport o NIE). La jornada compta amb la col·laboració de la regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Sitges.

El ritme de la campanya de vacunació s’ha alentit amb motiu de les vacances d’estiu i, davant aquesta situació, Salut duu a terme maratons de vacunació i iniciatives amb punts de vacunació distribuïts arreu de Catalunya amb l’objectiu d’incrementar la cobertura poblacional. A Sitges es pretén arribar a les persones que encara no s’hagin vacunat i, sobretot, als més joves per facilitar la tornada a les escoles i instituts i que el curs escolar es pugui iniciar amb el màxim nombre d’alumnat vacunat.

La marató de vacunació, que es va dur a terme el 17 d’agost, va finalitzar amb un total de 309 persones vacunades.

La vacuna és la millor protecció, tot i que cal també continuar complint amb les mesures de protecció recomanades: distància, rentat de mans, mascareta, ventilació d’espais i fer l’aïllament correctament

Galeria d'Imatges