Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

Torna una nova campanya de donació de sang a Sitges el 20 de maig al Casal de gent gran Joan Maragall

La jornada tindrà lloc al Casal de la gent gran Joan Maragall el 20 de maig de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Els donants que vulguin contribuir amb la seva col·laboració a donar sang poden demanar hora a través de la pàgina web gencat.cat. Amb aquest gest voluntari es pot contribuir al bon funcionament del sistema sanitari de Catalunya.

Sitges tornarà a acollir el 20 de maig una nova campanya de donació de sang al Casal de la gent gran Joan Margall amb l’objectiu de garantir les donacions a Catalunya. Els donants hauran de reservar prèviament l’hora des de la pàgina web https://www.donarsang.gencat.cat/ca/ de 10 a 14 h i de 17 a 21 hores. Les donacions es faran amb totes les mesures de prevenció i seguretat anti-covid per evitar aglomeracions.

Donar sang és un acte imprescindible per garantir l’assistència sanitària en els hospitals i clíniques i que puguin dur a terme intervencions quirúrgiques, tractaments oncològics, trasplantaments d’òrgans i d’altres malalties. Les plaquetes caduquen en només 5 dies, per això, són necessàries 800 donacions al dia a Catalunya.

 

Com serà la donació de sang?

  • Porteu posada la mascareta
  • Renteu-vos bé les mans
  • Us prendran la temperatura
  • Ompliu el qüestionari amb el bolígraf d’un sol ús que us donaran. Podeu descarregar-lo a donarsang.gencat.cat/formulari i portar-lo emplenat des de casa.

 

Campanya de donació de sang

Dia: 20 de maig

Horari: de 10 a 14 h i de 17 a 21 h

Lloc: Casal de la gent gran Joan Maragall (c/ Joan Maragall, 40)

Cal demanar cita prèvia per reservar hora: donarsang.gencat.cat.