Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Estudi clínic

Estudi clínic en l'oci nocturn

L'Ajuntament de Sitges i establiments de l'Associació d'Oci Nocturn de Sitges, amb la col·laboració del Departament de Salut i el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya i l'Institut universitari d'Investigació en Atenció Primària (IDIAP Jordi Gol), PIMEC i FECALON porten a terme un estudi clínic per conèixer la repercussió sobre la salut que pot tenir la reobertura de l’oci nocturn, amb l'objectiu de poder traçar un pla de reobertura del sector.

1.-

L’estudi es realitzarà la nit del proper dia 20 de maig en establiments, terrasses i el propi carrer del Primer de Maig i comptarà amb la participació de 400 persones voluntàries, resultants d'un procés de selecció, que podran circular lliurament entre els locals.


2.-

Abans d’entrar en la zona perimetral d’oci on es durà a terme l’estudi, es realitzarà a tots els participants un test d’antígens ràpid (TAR). Els participants hauran de portar mascareta i complir amb les normes de seguretat i higiene i passats cinc dies de l'esdeveniment, se sotmetran a un segon TAR.

3.-

Participen en l’estudi persones voluntàries majors de 18 anys de les comarques de Garraf, Alt Penedès, Baix Llobregat i els municipis de L’Hospitalet de Llobregat i Barcelona.


Guia per a participants

Dimecres 26 de maig

Les persones participants s'han de sotmetre al segon Test d'Antígens el dia 26 de maig al Punt de Test Clínic.

Aquestes rebran la convocatòria per correu electrònic.


Dijous 20 de maig

Les persones que hagin rebut la confirmació de participació han de seguir els següents passos el dia 20 de maig:

1. Desplaçament al Punt de Test Clínic, a l'avinguda camí dels Capellans, per a la realització del test d'antígens previ, i retirada de la polsera d'identificació, en l'horari que s'hagi concertat per correu electrònic, el dia 20 de maig. S'habilitarà una zona d'aparcament gratuït.

2. Desplaçament a la porta assignada (A, B, C o D), al carrer del Primer de Maig, per accedir al perímetre de l'estudi, on es localitzen els bars musicals, en l'horari assignat, a partir de les 23.30 h.

3. Estada dins el perímetre de l'estudi fins a les 3 h de la matinada.

3. Sis dies més tard, el 26 de maig, desplaçament al Punt de Test Clínic, a l'avinguda del camí dels Capellans, per a la realització del segon test d'antígens, en l'horari assignat per correu electrònic.

      Inscripcions tancades

(El procés d'inscripció s'ha tancat en haver arribat al màxim d'inscripcions que permet el projecte)

Mitjançant l'emplenat i enviament del formulari, en cas de ser seleccionat per a participar a l’estudi clínic, es dona consentiment per al tractament dades personals en el marc de l'organització de l’estudi de l’oci nocturn.