Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres de perllongació del carril bici a la carretera de Ribes

Inici dels treballs a la zona de la Bòbila
Inici dels treballs a la zona de la Bòbila
Els treballs tindran una durada d’un mes i permetran avançar en l’enllaç del carril bici de l’avinguda de Vilafranca amb el de la carretera de Ribes fins a Vallpineda.

Avui dimecres comencen les obres de perllongació del carril bici de la carretera de Ribes al seu pas per la zona de la Bòbila, concretament entre els carrers Baix Fondat i Madriguera. Els treballs permetran avançar en l’enllaç entre el carril bici ja existent a l’avinguda de Vilafranca i el que arriba fins a Vallpineda per la carretera de Ribes.

Les obres tindran una durada aproximada d’un mes i suposaran l’eliminació de l’actual vorera, que se substituirà per la plataforma del carril bici i una nova vorera que s’ampliarà fins a dos metres per millorar les condicions de pas dels vianants. A més, es renovarà i actualitzarà la barana entre el carrer Madriguera i la rotonda.

Les obres no suposaran cap tall de trànsit tot i que es limitarà la velocitat per garantir la seguretat de conductors i treballadors.

Un cop finalitzats els treballs, només quedarà la realització d’un petit tram de carril bici a partir del carrer Baix Fondat perquè quedi enllaçada la ruta entre la creu de Ribes i el centre de Sitges. Actualment s’està redactant el projecte d’aquest tram, que s’emmarca dins el procés d’urbanització de la zona del Baix Fondat.

Els treballs que s’inicien avui formen part del Pla de Mobilitat en el què treballa l’Ajuntament. Entre altres objectius, el Pla preveu la creació de nous carrils bici que permetran connectar amb ja els existents i cobrir les principals rutes de comunicació entre les diferents zones de Sitges.