Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El carrer de les Parellades canvia el sistema de topalls per facilitar l’entrada en cas d’emergències

Els topalls fixes al terra passen a ser pilones semiautomàtiques que s´accionen amb una clau especial

El carrer de les Parellades continua amb les millores per tal de facilitar el pas a vehicles d’emergència si cal accedir a aquesta via. En aquest sentit, ja s’ha procedit a canviar els topalls fixes, tipus “bola de canó”, que hi havia al terra. En el seu lloc s’hi ha instal·lat pilones semiautomàtiques, que es poden abaixar fins a quedar amagades al terra de forma manual. Aquestes pilones s’han posat en el tram del carrer de les Parellades amb el carrer Bonaire. Aquestes pilones noves s´accionen amb una clau especial, igual com ja passa amb el mateix tipus de pilones ja existents al carrer de l’Illa de Cuba i el carrer de Francesc Gumà. La clau d’aquestes noves pilones del carrer de les Parellades la té la Policia local i els serveis municipals i d’emergències, com els bombers, ambulàncies i servei de neteja.

El regidor de Serveis urbans, Jaume Monasterio, considera que “són actuacions que podríem considerar quirúrgiques, però que solucionen problemàtiques que havíem detectat, com és el cas de l’entrada de serveis d’emergències al carrer Parellades”.

Pròximament, es preveu retirar els fanals amb peu que hi ha a la cruïlla del Carrer de les Parellades amb Bonaire, també amb el mateix objectiu de facilitar l’accés als vehicles d’emergència, en cas que algun d’aquests hagi d’entrar urgentment a aquesta via.