Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El fred intens de Nadal i Sant Esteve fa canviar el sistema de neteja dels carrers

Tal com marca el protocol, amb temperatures inferiors a 4 graus cal evitar la neteja amb aigua als carrers per evitar gelades que puguin ocasionar relliscades.

La previsió meteorològica pels dies de Nadal i Sant Esteve, on es preveu un fred intens, fa que el sistema de neteja de la via pública canviï. Segons el protocol establert, quan la temperatura baixa dels 4 graus no es neteja amb aigua, ja que podria ocasionar gelades i posteriors relliscades.

Segons les previsions, en aquests pròxims dies, al litoral hi podria haver temperatures d’entre 2 i 7 graus, per la qual cosa es recomana estar atent a les indicacions contra el fred. Les màximes més altes no passaran dels 11 o 12 ºC. Els models meteorològics a mitjà termini indiquen que l’ambient fred es mantindrà en general amb una temperatura per sota de la mitjana climàtica com a mínim fins a final d’any, tot i que amb una lleugera tendència a l’ascens.

D’altra banda, els Serveis socials de l’Ajuntament, conjuntament amb Creu Roja, estan alerta per si cal activar la campanya del fred seguint indicacions de la Generalitat de Catalunya.

Es recomana seguir amb atenció les següents actualitzacions de la predicció. Més informació a www.meteo.cat i a les xarxes socials facebook.com/meteocat i @meteocat.