Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Passeig de la Ribera estrena la rèplica de l’enrajolat per Setmana Santa

Les obres s’aturen dijous i es reprendran dimarts vinent per acabar el tram entre el carrer carreta i l’estàtua del Greco.

El Passeig de la Ribera estrena la rèplica de l’enrajolat demà al vespre, quan es retirin les tanques i ja es pugui passejar entre La Fragata i el carrer de la Carreta. Per contra, l’obra quedarà delimitada amb tanques i tallarà el Passeig entre el carrer de la Carreta i el Greco. Els treballs d’aquesta obra s’aturen aquest dijous i es reprenen dimarts vinent, amb la vista posada a tenir-ho enllestit a finals del mes de maig.

Per tal que els vianants tinguin el mínim de molèsties en el tram tallat del Passeig de la Ribera (entre el Greco i el Carrer de la Carreta), s’ha reforçat la senyalització per als vehicles que circulen pel Passeig, ja que a l’alçada del carrer de la Bassa Rodona s’indica que la circulació està prohibida exceptuant els vehicles autoritzats. D’aquesta manera, es recorda que els vianants tenen preferència al Passeig de la Ribera i ha disminuït el trànsit rodat.

A l’alçada del Greco, el Passeig de la Ribera ja recupera el format habitual, perquè ja s’han completat els treballs de soterrament de la canonada. Aquest canvi d’ubicació de la canonada d’aigües residuals (que abans passava per les platges i ara passa per sota del passeig) és el que ha motivat els treballs a la zona.   

Aquesta obra de trasllat de la canonada d’aigües residuals entre La Fragata i el Vinyet s’ha fet per fases, amb un cost d’1,2 milions d’euros que assumeix l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i executa Aigües de Barcelona (AGBAR). L’objectiu ha estat evitar vessaments a les platges i al mar en cas de trencament de la canonada, ja que fins ara circulava per les platges. Actualment, la canonada ja està desviada i en funcionament.