Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els contenidors de brossa del centre tornen a ser mòbils a partir de demà

Grup de contenidors mòbils.
Grup de contenidors mòbils.
L’Ajuntament va prendre la decisió de deixar els contenidors fixes durant el confinament per qüestions de prevenció i per les restriccions de mobilitat de persones durant el confinament, mesures que ara desapareixen progressivament en el marc de la desescalada.

Els contenidors de brossa del centre de Sitges tornaran a ser mòbils a partir de demà dimecres. L’Ajuntament recupera l’horari que estava establert abans del decret d’alarma i l’obligatorietat del confinament i, per tant, els contenidors s’instal·laran al carrer únicament durant la nit. Així, els veïns podran dipositar els residus de 20 a 02h de la matinada, com és habitual.

El sistema de recollida del nucli antic té com a objectiu fer compatible la gestió dels residus per part de la ciutadania que resideix al centre amb el manteniment de la higiene i la mobilitat d’uns carrers que habitualment suporten una gran pressió diària de persones.

L’Ajuntament recorda la ciutadania que cal depositar les bosses dins dels contenidors i no a fora per mantenir les condicions higièniques dels carrers i, alhora, no posar en risc la salut dels treballadors del servei de recollida i neteja.

 

Neteja amb aigua

A partir de dijous i fins passat l’estiu, l’Ajuntament inicia la neteja diària amb aigua dels carrers del centre de Sitges, un servei que actualment es realitza únicament els caps de setmana.

La neteja amb aigua suposa un reforç important a l’hora per mantenir la netedat i higiene dels carrers, especialment quan augmenta el nombre de vianants.