Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis urbans

Finalitzen les obres al carrer de les Mabres, a Balmins

L’Alcalde i el regidor de Via Pública han visitat avui el carrer de Punta de les Mabres després dels treballs que han permès adequar el vial i millorar el trànsit de vianants.

Els treballs d'adequació que han permès fer el carrer de les Marbres de 75 metres de llarg per 7 d'ample, a la zona de Balmins, han finalitzat. L'actuació, que ha durat sis mesos, ha consistit en la instal·lació de nou paviment i d'enllumenat públic i arbrat. El nou vial connecta els carrers d'Emerencià Roig amb Ramon Planes.

El regidor de Via Pública, Lluís Marcé, ha explicat que “s'ha pogut donar resposta a una antiga petició veïnal ja que amb el nou carrer millorem notablement la mobilitat dels veïns que fins ara havien de vorejar tot el sector de vivendes per accedir a les bandes de mar o muntanya”.

L'actuació s'ha dut a terme gràcies als Plans d'Ocupació que s'han sol·licitat des de la Regidoria de Via Pública. L'alcalde de Sitges, Miquel forns, ha destacat que “avui en dia hem d'implantar noves maneres de fer que amb recursos propis i enginy ens permetin resoldre deficiències i millorar i mantenir la via pública”.

Els Plans són gestionats pel CIES Nivell 10, i en aquest cas van permetre destinar tres treballadors per a la realització d'aquestes tasques.

Des de la Regidoria s'està treballant ara amb les voreres al carrer Joan Tarrida i s'estan renovant les escales al carrer de Santa Bàrbara, amb l'objectiu de continuar amb el pla de treball als barris de Sitges.


Carrer Punta de les Mabres

Més informació:

> Consultar altres projectes finalitzats