Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament arreglarà els problemes de canonades dels carrers Pau Barrabeig i Carreta

Les obres mantindran el xiprer que hi ha a la zona, ja que només es substitueixen les canalitzacions velles de clavegueram i aigües.

La regidoria de Serveis Urbans de l’Ajuntament de Sitges continua amb el procés de millora de diferents punts de la vila. Aquesta tardor té previst de començar les obres als carrers Pau Barrabeig i Carreta que suposaran la renovació integral de les canonades de clavegueram i d’aigua potable, ja que les actuals conduccions estan malmeses pel pas dels anys i provoquen problemes al veïnat des de fa anys.

El regidor de Serveis urbans, Jaume Monasterio, confirma que “tenim previst de començar les obres entre l’octubre i el novembre, per arreglar una problemàtica veïnal que fa massa temps que s’arrossega i a la qual aquest govern vol donar una solució definitiva”. Més enllà de les noves canonades, no hi ha prevista cap actuació sobre l’arbrat, com assegura el mateix regidor Monasterio: “Hi ha un únic arbre, que és un xiprer i en cap moment s’ha plantejat de treure’l”. En aquest sentit, el regidor afegeix que “lamentem que s’hagi donat veracitat a un rumor que deia que l’Ajuntament volia tallar aquest xiprer. Això no és així i m’ofereixo a la ciutadania que ho desitgi per donar tota la informació sobre aquest projecte o qualsevol altre. Aquest és un govern transparent i amb una especial sensibilitat ecològica”.

Les obres previstes a les canonades de clavegueram i aigua potable dels carrers Pau Barrabeig i Carreta començaran entre l’octubre i el novembre i tindran un import de 436.377, 84€. Aquests diners serviran per canviar les velles conduccions per noves. Concretament, es posaran 215 metres de canonades per a aigües pluvials, 215 metres per a aigües residuals i 450 metres per a l’aigua potable. Aquestes noves estructures són de PVC per al clavegueram i les pluvials i de material Bluetop en el cas de l’aigua potable.

Aquesta renovació integral de les canonades es preveu que tingui una durada de sis mesos i tan sols afectarà aquests elements de la via pública.