Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sitges instal·la 6 punts de recollida d’Arbres de Nadal

La regidoria de Serveis Urbans inicia la campanya de recollida d’avets nadalencs i instal·la a partir d’avui i fins el 31 de gener sis espais a la via pública per dipositar els avets naturals amb l’objectiu de fomentar el reciclatge.

L’Ajuntament de Sitges inicia avui la campanya de recollida d’avets nadalencs i instal·la 6 punts per dipositar els arbres des d’avui dijous i fins al 31 de gener a diferents ubicacions del terme municipal.

En aquests espais es poden dipositar avets i altres ornaments naturals, com branques d’altres arbres que s’han pogut utilitzar com a elements decoratius, per engalanar la llar durant les festes de Nadal.

Des de Serveis Urbans de l’Ajuntament es recomana a la ciutadania fer ús d’aquests punts de recollida per reciclar aquests elements naturals.

Els arbres que es recullin als punts es trituraran per convertir-los en encoixinament un cop les restes vegetals hagin madurat. El material que en surt es destina, després, als espais verds de Sitges, fet que millora la retenció d'humitat i l'aireig del sòl.

 

Llistat de punts de recollida d’Arbres de Nadal

  1. Parc de Can Bóta.
  2. Camí de la Fita, a l’alçada de la Plaça Catalunya
  3. La Fragata, al costat de la zona de càrrega i descàrrega.
  4. Jardins de la Renfe
  5. Passeig de Vilafranca, cruïlla amb Sínia Morera
  6. Plaça dels Eucaliptus, al sector de Les Botigues de Sitges.

 

 

Galeria d'Imatges