Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis urbans

L’Ajuntament modifica el servei de neteja per adaptar-lo a la situació derivada del Coronavirus

Neteja de contenidors. Imatge d'arxiu.
Neteja de contenidors. Imatge d'arxiu.
A partir de demà l’Ajuntament posa en funcionament un servei extra de neteja i desinfecció de contenidors per evitar la propagació del Coronavirus.

L’Ajuntament de Sitges modifica el servei de neteja i de recollida de residus per adaptar-se a les necessitats derivades del Coronavirus.

A partir de demà dimarts es posarà en funcionament un servei extra de neteja i desinfecció dels contenidors amb l’objectiu d’evitar la propagació del Coronavirus a través dels elements de contacte. La desinfecció serà especialment intensiva a les tapes i les manetes, que són les parts dels contenidors que més entren en contacte amb els usuaris.

L’Ajuntament modifica també el servei de recollida de residus i de neteja viària per minimitzar el risc de contagi del Covid-19 entre els operaris. La neteja viària es veurà reduïda, tot i que el servei s’anirà modificant en funció de l’evolució de la situació i de les necessitats a peu de carrer.

Pel que fa als residus, es mantindrà el servei de recollida de residus domiciliaris, però deixaran d’estar operatius el servei de deixalleria i el de recollida de voluminosos a domicili fins a nou avís.