Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis urbans

L’Ajuntament modifica la recollida de residus en alguns carrers amb motiu del Corpus

Dissabte 22 de juny es canviarà la ubicació dels contenidors mòbils a les cantonades del carrer Sant Damià amb Santiago Rusiñol i amb Sant Sebastià i els veïns hauran d’utilitzar els contenidors propers. Pel que fa a la recollida comercial, diumenge 23 s’habilitaran punts especials perquè els establiments ubicats en l’àmbit d’afectació hi dipositin els contenidors de vidre i envasos.

L'Ajuntament de Sitges portarà a terme canvis en el sistema de recollida de residus els propers dies 22 i 23 de juny amb motiu de la celebració de la Festa del Corpus, per fer compatible aquesta celebració tradicional, que comporta el tancament a la circulació en diversos carrers, i el desplegament dels contenidors mòbils i la recollida comercial.

En el cas de la recollida domèstica, dissabte 22 es canviarà la ubicació dels contenidors mòbils a les cantonades del carrer Sant Damià amb Santiago Rusiñol i amb i Sant Sebastià. Com a sistema alternatiu, els veïns d'aquests carrers hauran d'utilitzar els contenidors més propers com són els contenidors mòbils dels carrers Major, De l’Aigua i Sant Damià o els contenidors fixes del carrer Joan Maragall.

 

En el cas de la recollida comercial, donat que hi haurà diversos carrers del centre de la vila que lluiran catifes florals, el servei de recollida comercial del diumenge 23 es modificarà. Alguns establiments (ubicats dins l’àmbit indicat al plànol adjunt) hauran de deixar els contenidors de vidre i envasos, en els punts indicats en vermell i no davant de l’establiment, com és habitual. A més, s’avança l’horari de recollida, que serà a les 8 del matí, així els establiments podran recollir els contenidors buits a les 9.30 hores.

 

 

 

 

 

 

Arxius Adjunts