Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis urbans

L’Ajuntament realitza canvis en la mobilitat del carrer Illa de Cuba

Els treballs s’iniciaran dilluns 9 de març, amb la renovació de l’asfalt del darrer tram del carrer Illa de Cuba
Els treballs s’iniciaran dilluns 9 de març, amb la renovació de l’asfalt del darrer tram del carrer Illa de Cuba
Els treballs començaran dilluns vinent i tenen com a objectiu millorar la seguretat de la zona

La regidoria de Serveis Urbans ha dut a terme una reordenació de la mobilitat a la zona dels carrers Illa de Cuba i Sant Isidre, unes mesures que suposaran canvis en les zones de càrrega i descàrrega, la vianalització del darrer tram del carrer Illa de Cuba i la reubicació d’alguns dels aparcaments destinats a motocicletes, entre altres.

Els treballs s’iniciaran dilluns vinent, amb la renovació de l’asfalt del darrer tram del carrer Illa de Cuba (des del carrer Sant Isidre fins el carrer Jesús). Posteriorment es durà a terme la reorganització de les zones de càrrega i descàrrega, eliminant-les d’aquest tram del carrer i traslladant-les al tram superior, entre el carrer Sant Isidre i l’avinguda d’Artur Carbonell. L’horari previst per la càrrega i descàrrega serà de 9 a 13h i de 17 a 19h de dilluns a divendres i de 8 a 14h els dissabtes.

El tram final del carrer Illa de Cuba quedarà tancat al trànsit i reservat als vianants i a l’aparcament de motocicletes, una mesura que té com a objectiu principal pacificar aquesta zona i millorar-ne la seguretat, tant per als vianants com per als conductors.

La reordenació de la mobilitat en aquesta àrea suposarà també l’eliminació de l’aparcament de motocicletes que hi ha actualment al carrer Sant Isidre i l’obertura d’un carril reservat als vianants, una mesura provisional que preveu garantir la seguretat i el pas de les persones en aquell tram fins que es pugui dur a terme una ampliació de la vorera i una millora de l’asfalt.

Els treballs posaran especial èmfasi en assegurar el pas per als escolars i les famílies que es dirigeixen fins a l’escola Pia. En aquest sentit, es pintaran passos de vianants a totes les cruïlles d’aquesta àrea per connectar-les entre si i es reforçaran amb senyalització els trams escolars i zones 20 km/h. A més, es tancarà amb pilones metàl·liques el tram del carrer Sant Isidre que dóna accés a l’escola per evitar el pas de vehicles davant del centre i assegurar la seguretat dels infants, així com els trams dels carrers Illa de Cuba i Francesc Gumà que donen al carrer Jesús.