Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament replanta 42 arbres a la Plana Est

Imatge d'un dels nous exemplars replantats
Imatge d'un dels nous exemplars replantats
Els arbres substitueixen altres exemplars que, per diferents motius, havien mort en els darrers anys.

La brigada de jardineria de l’Ajuntament de Sitges replanta aquests dies 42 arbres a la zona de la Plana Est, concretament als carrers Camí dels Capellans, Víctor Balaguer i Salvador Soler i Forment.

Els 42 arbres són exemplars de Grevillea Robusta, l’espècie predominant en aquesta àrea, i substitueixen altres que, per diferents motius, havien caigut o havien mort en els darrers anys.

El regidor de Serveis Urbans, Jaume Monasterio, remarca que “la prioritat municipal és mantenir o augmentar, sempre que sigui possible, el nombre d’arbres urbans de Sitges, motiu pel qual s’ha decidit, entre altres accions, replantar aquests exemplars de la Plana Est que havien anat morint en la darrera dècada”. Monasterio ha explicat que “els arbres urbans tenen una funció importantíssima per millorar la qualitat de vida de les persones, no només per la seva capacitat de netejar l’aire, servir d’hàbitat a diferents espècies d’aus o d’insectes o de reduir la temperatura, sinó també per la seva influència en el benestar i la salut de les persones”.

Els treballs, que van començar ahir dimarts, finalitzaran a mitjans de la setmana vinent.