Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’obra de trasllat de la canonada de la Fragata – Vinyet avança a bon ritme

Els treballs reben un paviment provisional per poder garantir que la rua de Carnaval podrà passar per tot el Passeig de la Ribera i la Fragata.

Els treballs per traslladar la canonada d’aigües residuals de les platges al Passeig de la Ribera i passeig marítim avancen a bon ritme. Per aquest motiu, s’ha garantit que les rues de Carnaval podran circular per la Fragata i el Passeig de la Ribera per sobre d’un paviment provisional. Després de Carnaval, s’instal·laran les noves rajoles del Passeig de la Ribera, des de l’espigó de la Fragata fins a l’inici de la Platja de la Ribera. L’Ajuntament ha buscat unes rajoles pràcticament idèntiques a les que hi havia fins ara, si bé no poden ser exactament les mateixes ja que l’empresa que feia l’anterior model ja no existeix.

Aquesta setmana està previst que s’executi un dels moments més delicats de l’obra: la connexió de la nova canonada. Com explica el regidor de Serveis urbans, Jaume Monasterio, “el canvi deixarà fora de servei l’antiga canonada que passa per les platges i que sovint quedava exposada a la força dels temporals, amb el risc de trencament i de vessaments al mar que això suposava”. Monasterio afegeix que “un cop passi el Carnaval, està previst que es vagi desmuntant la canonada de les platges, que ja estarà inutilitzada”. Aquesta és una operació que es farà al mateix temps que el canvi de les rajoles del Passeig de la Ribera.

L’objectiu és que l’obra estigui finalitzada per Setmana Santa, fins i tot comptant que els treballs s’aturaran durant la setmana de Carnaval.