Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La instal·lació de les càmeres de videovigilància i la pista poliesportiva centren la reunió amb els veïns de La Llevantina

Les reunions entre l’alcalde Jordi Baijet i l’equip de govern amb els veïns dels diferents barris i sectors de la vila estan a punt de finalitzar.
Després de cinc mesos de trobades, el passat dilluns es va celebrar al Saló de Plens de l’Ajuntament la penúltima d’aquestes, en el marc de la tercera ronda de reunions de barris, amb els residents de La Llevantina. Els representants d’aquesta urbanització van suggerir propostes per millorar el sector, principalment relacionades amb els equipaments, la jardineria i la seguretat. La implantació dels sistemes de videovigilància i la pista polivalent al carrer de la Creu Roja són algunes de les actuacions més importants que l’Ajuntament de Sitges posarà en marxa, properament, a la urbanització. A més a més, en el marc del Pla de Barris impulsat per l’equip de govern, hi ha previstes d’altres actuacions que també tindran rellevància com la reurbanització general de tota la zona i l’inici de les obres per millorar la xarxa del clavegueram al carrer de la Malvasia. En l’àmbit de les actuacions realitzades, destaquen l’ampliació del recorregut de l’autobús urbà per la urbanització, el manteniment general del sector i l’arranjament de la rotonda del Mirador. La reunió els veïns de la Llevantina i l’equip de govern va ser la penúltima de la tercera ronda de trobades que, des de l’inici del mandat, ha permès als ciutadans participar activament en les decisions polítiques per tal de millorar el seu barri, i l’entorn i la qualitat de vida de tots els sitgetans i sitgetanes. Els veïns de La Bòvila, La Madriguera i el Baix Fondac posaran en els propers dies el punt-i-final a aquesta tercera ronda de reunions de l’alcalde Jordi Baijet i l’equip de govern amb la ciutadania de Sitges.