Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La mini-deixalleria mòbil ajusta els horaris a la demanda de la ciutadania

El servei es reforça a les zones i hores amb més afluència de persones.

El servei de mini-deixalleria mòbil estrena horaris aquest dijous, amb l’objectiu d’ajustar-se a les demandes de la ciutadania i millorar en el tractament dels residus. Després d’analitzar els punts amb poca demanda i els punts amb més afluència, sumat a les peticions de la ciutadania a les informadores del servei, s’ha decidit reestructurar els horaris.

El regidor de Serveis urbans, Jaume Monasterio, considera que “els nous horaris han de servir per millorar aquest servei i aconseguir tractar més quantitat de residus correctament” i afegeix que “la minideixalleria mòbil apropa aquest servei al ciutadà, però també hem de tenir en compte que tenim la deixalleria municipal i que ja tenim un projecte per ampliar-la per poder avançar positivament en el tractament dels residus a Sitges”.

Els nous horaris de la minideixalleria mòbil reforcen els punts de gran demanda, com la Plaça de Catalunya o el Mercat ambulant dels dijous. També s’allarga a una hora l’estada del camió a cada punt i s’avança dues hores l’inici del servei de tarda. Així, es passa de les 18h a les 16h, ja que s’ha constatat que moltes persones acudeixen a primera hora de la tarda i així ho havien fet saber expressament a les informadores del servei. També s’ha reestructurat el dia de presència en alguns punts, per tal d’optimitzar els desplaçaments del vehicle.

Finalment, s’ha intentat facilitar a la ciutadania el dia que la minideixalleria està a prop del seu domicili. Per exemple, a Garraf la cita passa a ser el tercer dijous de cada mes, mentre que en l’actualitat es repartia en diferents dies. El primer dijous de mes es farà la zona dels Molins, plans d’Aiguadolç i Sant Sebastià i el segon dijous el vehicle recorrerà Santa Bàrbara, la Bòvila, La Plana i el Vinyet-Terramar.  Per acabar el mes, el quart dijous la minideixalleria anirà a la zona del centre de la Vila.