Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La recollida de brossa al centre serà porta a porta la Nit de Sant Joan

La nit de la revetlla no s’instal·laran els contenidors mòbils de recollida selectiva, per evitar incendis a causa de la pirotècnia.

Les illetes mòbils de recollida selectiva que cada dia s’instal·len al centre de Sitges, de les 20h a les 2h no es col·locaran la Nit de Sant Joan, per evitar incendis causats per la pirotècnia característica d’aquesta revetlla.

De forma excepcional, el veïnat del centre podrà deixar la brossa de la recollida selectiva a la porta de cada domicili, en la mateixa franja horària en què habitualment s’instal·len les illetes mòbils de recollida d’aquests residus. El servei de neteja treballarà passant porta a porta, però es demana la col·laboració de tothom per dipositar les bosses en espais que no afectin el pas de persones o de vehicles. Això és especialment important ja que la nit del 23, al centre de Sitges, es recollirà tant les deixalles de rebuig com els residus reciclables.

L’Ajuntament demana al veïnat del centre que, aquesta nit de forma extraordinària, utilitzi els punts de recollida fixes que tingui més a prop. Sempre que sigui possible, també ajudarà molt a la recollida d’aquella nit el fet de llençar els mínims residus possibles o bé esperar un dia a fer-ho, si es dóna la possibilitat.