Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La recollida de mobles i trastos vells es pot sol·licitar telemàticament

L’Ajuntament ha habilitat un servei en línia perquè la ciutadania pugui sol·licitar la recollida de mobles i altres voluminosos a domicili

L’Ajuntament de Sitges ha posat en marxa un servei en línia per poder sol·licitar la recollida de mobles i trastos vells voluminosos, amb l’objectiu de facilitar als usuaris la gestió i fomentar el reciclatge i l'economia circular. Les persones interessades poden demanar cita prèvia per a la recollida a través del web sitges.cat.

La sol·licitud telemàtica està disponible durant les 24h del dia i permetrà agilitzar el servei de recollida, que s’efectua un cop per setmana per a cadascun dels barris de Sitges. Tanmateix, l’Ajuntament recorda que els mobles i trastos vells, així com la resta de residus voluminosos, es poden portar també a la deixalleria, situada al carrer Pruelles, número 5. Per fer-ho, cal disposar de la targeta de la deixalleria, que es tramita en línia o, presencialment (a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC)) i que permet obtenir bonificacions en la taxa d’escombraries del 20 per cent a partir de 10 usos.

Un cop concertada la recollida a domicili, cal deixar els voluminosos al costat de la porta de casa entre les 20h i les 22h del dia anterior a l’hora concertada amb el servei. Per cada sol·licitud es recolliran un màxim de 3 trastos grossos o 6 de petits.

L’Ajuntament fa una crida a la ciutadania a fer ús del servei de recollida de mobles i trastos vells. L’abandonament de voluminosos a les voreres o als voltants dels contenidors genera problemes a la resta de veïnat (obstaculitza el pas, especialment d’aquells amb necessitats especials; dificulta l’accés als contenidors i genera mala imatge).

L’Ajuntament recorda que la recollida de restes de poda també es pot sol·licitar en línia, a través de l’enllaç disponible al web sitges.cat.

 

INFORMACIÓ D’INTERÈS

Objectes que es recullen: mobles vells (sofàs, mobles, cadires, etc.), andròmines (portes, caixes i llistons de fusta, persianes, catifes, joguines trencades, etc.), matalassos, somiers, electrodomèstics i equips d’electrònica i ofimàtica, entre d'altres.

 

No es recullen: runes, fracció vegetal, restes de petites obres domèstiques ni envasos a pressió (bombones de butà, etc.).

Servei de deixalleria fixe municipal

Adreça: Carrer Pruelles, 5.

Horari:

  • De dilluns a dissabte de 10 a 14h i de 16 a 20h
  • Diumenge, de 10 a 14h

 

Com sol·licitar la targeta ‘Smart Sitges’ de la deixalleria?

Telemàticament:

Presencialment

Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC)

Adreça: Carrer Nou, 12

Telèfon 010

Telèfon 93 811 48 04

Correu electrònic oac@sitges.cat

 

Horari:

De dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30h

Dijous, de 16 a 18.30h