Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis urbans

La Regidoria de Via Pública remodela la plaça de Carme Montornès a les Cases del Sord

La pavimentació dels accessos i el condicionament de la plaça la farà transitable per als veïns de la zona.

La Regidoria de Via Pública ha començat la remodelació de la plaça de Carme Montornès i accessos, al barri de les Cases del Sord, “treballs que convertiran aquesta petita plaça en un accés transitable i còmode per als veïns”, com explica el Regidor de Via Pública, Lluís Marcé.

L'actuació consisteix en pavimentar els diferents nivells de l'accés principal a la plaça, amb llosa de formigó i dibuix antilliscant, fer el condicionament del sauló existent a la mateixa plaça i la poda de jardineria.

La plaça és una intersecció d'accessos a l'interior d'una de les illes d'edificis del barri que connecta els carrers Margarida Xirgu, Pepe de Garraf i avinguda de les Cases del Sord. Fins ara la plaça era intransitable degut a la vegetació i l'estat del terra, que esllavissava quan les pluges eren intenses.

Via Pública es troba també aquests dies fent el manteniment de les zones verdes al carrer de Ramon de Dalmases, amb la sega de la gespa i poda d'arbustos i arbres.

Paral·lelament, la brigada municipal està portant a terme la restauració d'una vintena de bancs dobles, al primer tram del Passeig Marítim.

L'actuació es fa a base de la reconstrucció de petits desperfectes amb ciment Griffi, el material que va ser utilitzat originalment en la construcció dels mateixos, coincidint amb la construcció del passeig.