Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La targeta per accedir a la deixalleria ja es pot sol·licitar de forma telemàtica

L’Ajuntament ha habilitat un espai al web municipal per aconseguir la targeta sense haver de desplaçar-se físicament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). La targeta permet aportar residus a la deixalleria i beneficiar-se d’una reducció de fins el 20% de la taxa d’escombraries.

A partir d’avui dijous, les persones interessades en sol·licitar la targeta ‘Smart Sitges’ per poder fer ús de la deixalleria municipal poden fer-ho de forma telemàtica.

L’Ajuntament de Sitges ha habilitat un espai al web municipal que permet omplir la sol·licitud, tant per a particulars com per a empreses, així com consultar les aportacions que s’han realitzat en un període determinat a la deixalleria. 

Disposar de la targeta ‘Smart Sitges’ permet accedir a la deixalleria municipal i, alhora, beneficiar-se d’una reducció de fins el 20% de la taxa d’escombraries en el cas dels residus domiciliaris, una reducció que s’aplicaria a partir de les 10 aportacions anuals a partir del 2021.

 

Residus que es poden portar a la deixalleria

La deixalleria és un centre de recepció selectiva d'aquelles fraccions de residus municipals per a les quals no hi ha un sistema de recollida domiciliària, és a dir, residus especials en petites quantitats (pintures, dissolvents, bateries…), residus voluminosos (mobles, electrodomèstics...) i runes, entre d'altres.

 

Deixalleria fixa i deixalleria mòbil

Sitges disposa d’una deixalleria fixa, ubicada al carrer Pruelles número 5. A més, disposa d’una minideixalleria mòbil. L'objectiu és facilitar al ciutadà la correcta gestió d’aquest residu, afavorint-ne el seu reciclatge. La mini deixalleria mòbil de Sitges funciona tots els dijous i dos dissabtes al mes. Es poden consultar les ubicacions i els horaris en aquest enllaç al web sitges.cat

 

Horari de la deixalleria fixa de les Pruelles

Dilluns a dissabte de 10h a 14h i de 16h a 20h

Diumenge de 10h a 14h