Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis urbans

L'Ajuntament explica els detalls de la millora del carrer Joan Tarrida i de plaça Indústria a veïns i comerciants

Les obres, que van començar a finals del mes d’octubre, es preveu estiguin finalitzades abans del Carnaval. La propera actuació serà al carrer Primer de Maig.

L'Alcalde de Sitges, Miquel Forns, i el regidor de Via Pública, Lluís Marcé, han presentat als veïns el detall de les obres que s'estan realitzant al carrer Joan Tarrida i a plaça Indústria.

Les obres permetran millorar la xarxa d'aigües, l'estat del paviment i la instal·lació de nous col·lectors d'aigües pluvials i residuals. A plaça Indústria el terra es formarà de peces de formigó de 5 cm de gruix, més resistents que les que hi havia fins ara. Pel que fa al carrer Joan Tarrida s'utilitzarà un aglomerat asfàltic que convertirà el carrer en una caixa única. El carrer deixarà de ser un espai hàbil per a la càrrega i descarrega de mercaderies, una notícia que els veïns van rebre molt positivament. La reunió també va servir per intentar trobar solucions i minvar els possibles perjudicis de les obres en els comerços dels trams afectats.

L'obra té un cost de 395.000€ que assumirà l'empresa d'aigües Sorea.

Les obres, que van començar a finals del mes d'octubre, es preveu que estiguin acabades abans de Carnaval. La propera actuació serà al carrer Primer de Maig.

A la reunió que ha tingut lloc aquest dimecres també van assistir els regidors de Participació Ciutadana, Josep Moliné; d'Ensenyament i Esports, Vinyet Lluís, i de Mobilitat, Francisco Castillo.