Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres de la canonada d’aigües residuals obliga a donar pas alternatiu al passeig

L’afectació durarà de dilluns a divendres de la setmana que ve i obligarà els vehicles a circular amb pas alternatiu, seguint les indicacions d’un semàfor.

Les obres per traslladar la canonada d’aigües residuals de les platges al passeig afectaran la circulació de vehicles la setmana que ve. De dilluns a divendres, a l’alçada del Pont d’en Domènech, concretament entre els números 46 i 49 del Passeig de la Ribera. En aquest punt s’hi ha de fer una rasa i l’empresa que executa les obres instal·larà un semàfor per regular, de forma alternativa, el pas dels vehicles. Les obres en cap cas prohibiran la circulació, però sí que es donarà pas alternatiu durant les hores en què s’hi estigui treballant.   

L’objectiu del trasllat de la canonada d’aigües residuals és treure-la de la platja, on queda exposada als temporals i amb perill de trencament i vessaments. L’actuació que s’està fent varia el recorregut de la canonada per fer-la circular pel subsòl del passeig i es fa en diverses fases. El pressupost de l’actuació és d’1.176.261,75 € que assumeix l’Agència Catalana de l’Aigua. Per a més informació sobre l’obra, us podeu adreçar al correu electrònic serveisurbans@sitges.cat