Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis urbans

Millorem Sitges

L’Ajuntament de Sitges posa en marxa un nou apartat al www.sitges.cat i xarxes socials on es podran seguir les intervencions a la via pública del municipi.

Amb l'objectiu que el ciutadà pugui tenir informació actualitzada sobre les intervencions que es realitzen a la via pública, l'Ajuntament de Sitges ha posat en marxa un nou apartat a www.sitges.cat i a les xarxes socials de facebook i twitter , on puntualment i d'una forma gràfica i amena es publicaran imatges i detalls dels treballs de la Brigada Municipal als carrers de Sitges.

El regidor de Via Pública, Lluís Marcé, afirma que “som conscients que el manteniment de Sitges ha de ser constant i permanent. Treballem d'acord amb els recursos disponibles i prioritzant les actuacions que són més necessàries, sempre intentant arribar a tots els barris i sectors de Sitges”.

La Brigada Municipal de la Regidoria de Via Pública ha estat treballant aquesta setmana amb diferents actuacions al Vinyet, al centre de la vila o Santa Bàrbara on s'han dut a terme millores d'arranjament de la via pública.