Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis urbans

Renovació de les xarxes d’aigua potable i sanejament al carrer Joan Tarrida i plaça Indústria

Les obres, que començaran el 15 d’octubre i tindran una durada de tres mesos, tenen un cost de 400.000€ que assumeix Sorea, l’empresa subministradora d’aigua a Sitges.

El carrer Joan Tarrida i la plaça de la Indústria es veuran afectats per les obres de millora de la xarxa d'aigües i la instal·lació dels nous col·lectors d'aigües pluvials i residuals. Les obres, que començaran el 15 d'octubre, tindran una durada aproximada de tres mesos i permetran també millorar l'estat del paviment.

En una primera intervenció s'actuarà al tram de Joan Tarrida entre el carrer Espanya i Plaça de la Indústria. Posteriorment s'iniciaran les obres a la plaça de la Indústria per continuar al segon tram de Joan Tarrida, entre la mateixa plaça i el carrer Bonaire.
 
Un cop finalitzades les obres, la Plaça de la Indústria presentarà una imatge diferent, amb un nou paviment a base de peces de formigó de 5 cm de gruix, més resistent que l'actual. Pel que fa al carrer Joan Tarrida, s'utilitzarà un aglomerat asfàltic que deixarà el carrer a un únic nivell, per tant, desapareixeran les voreres.

L'obra té un cost de 395.000€ a càrrec Sorea, procedents del fons d'inversió de empresa subministradora de l'aigua a Sitges. Així, l'actuació tindrà un cost zero per a l'Ajuntament que també preveu aquestes obres de millora al carrer Primer de Maig el 2014.