Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre al trànsit el primer tram de l’avinguda Sofia, comprés entre el passeig de la Ribera i l’avinguda de la Mare de Déu del Vinyet

La represa de la circulació afavoreix al sector hoteler de la zona que pot tornar a oferir als seus clients un bon accés.
Malgrat que les obres de l’aparcament soterrani de l’avinguda Sofia continuen, aquest dilluns s’ha obert al trànsit el primer tram, comprés entre el passeig de la Ribera i l’avinguda de la Mare de Déu del Vinyet, d’aquesta artèria viària de Sitges. Aquest tram consta de doble sentit de circulació, encara que no permet l’estacionament. A més a més, a conseqüència de l’obertura els carrers de Sant Mus i de Sant Antoni tenen un sentit de circulació sud, és a dir, del carrer Espanya direcció cap a l’avinguda Sofia. La possibilitat de circular per aquest tram facilita l’accés als diferents hotels i establiments de la zona a l’inici de les vacances de Setmana Santa, després que hagin afrontat el tancament de la zona durant diversos mesos, i possibilita tornar a oferir als seus clients un bon accés. Paral·lelament, les obres d’urbanització de la resta de la superfície de l’avinguda Sofia continuen a un bon ritme i es preveu obrir-la en la seva totalitat el proper mes de maig, mentre que l’aparcament de 425 places no serà operatiu probablement fins el mes d’agost.