Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis urbans

S'inicia la primera fase de la vianalització del casc antic

El formigonat estarà abans del 20 de desembre i, després de les vacanes de Nadal, s'iniciarà l’enrajolat, que estarà abans del Carnaval.

Amb aquests treballs de la primera fase que van començar el passat dijous, l'Ajuntament continua amb el projecte de vianalització del Casc Antic al Cap de la Vila i el primer tram del Carrer Jesús, treballs que consistiran en substituïr el tub de clavegueram per un de nou, instal.lar un col.lector per recollir les iagues pluvials, eliminar els cables aeris que creuen el carrer i substituïr el paviment existent.

El més important però, és aconseguir una millor accessibilitat per a tothom amb l'eliminació de les voreres i la limitació de la circulació d'automòbils, per assolir un sol nivell. Segons el regidor adjunt de Projectes Estratègics, Marc Quero, d'aquesta manera "guanyem un espai emblemàtic pels vianants, excloent al màxim els cotxes”.

La primera fase de les obres preveu l'aixecament del pavimentat i formigonat, que ha de finalitzar abans del 20 de desembre, i després del parèntesi de les Festes de Nadal es procedirà al seu enrajolat. La següent fase del projecte es centrarà al carrer Jesús, part oest, i al carrer Francesc Gumà, en connexió amb el carrer Rafael Llopart.

Aquest projecte s'ha portat a terme després d'haver tingut converses amb els sectors afectats, que esperen que es compleixin els terminis de les obres que han de donar una imatge més sostenible a la vila.