Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tràmits

Catàleg de dades i documents interoperables

En aquest apartat trobareu una relació actualitzada de les dades i documents que pot disposar el vostre ens i els que podeu obtenir per mitjans electrònics d’altres administracions.

Instància genèrica

Amb un sol clic podràs presentar documentació a l'ens, comunicar, sol·licitar o reclamar algun tema, o bé fer-hi arribar un recurs.

Gestió tributària

Informa't aquí sobre el lloc web del servei de gestió tributària del teu municipi. També hi trobaràs l'adreça, el telèfon, els horaris del servei i la informació sobre les taxes i tributs que tramita.

Notificacions electròniques

Si has rebut notificacions electròniques dels procediments administratius que tramita aquest ens, des d'aquí pots accedir amb un sol clic a la pàgina del servei i consultar tot el que hi tens disponible.

Factures electròniques

Ets proveïdor d'aquest ens i hi has de presentar una factura electrònica? En aquest apartat hi tens l'enllaç que et mostrarà la bústia de factures electròniques.

Sol·licitud d'accés a la informació pública

No has trobat la informació que necessites i vols sol·licitar l'accés a la informació pública de l'ens? Si tens més de 16 anys, aquí trobaràs l'enllaç al tràmit que et permetrà exercir el teu dret a fer-ho.

Suggeriments, queixes i propostes

Vols fer-nos arribar alguna queixa ? Has pensat propostes o suggeriments que consideres adient plantejar-nos perquè puguem millorar? Aquí t'indiquem com fer-ho.

Catàleg de tràmits i procediments

No saps on trobar la llista de tràmits que l'ens té a disposició de la ciutadania? Aquest és el lloc on els pots localitzar tots, així com també la informació necessària per dur-los a terme.

Finestra Única Empresarial (FUE)

La FUE és l'espai físic i virtual on fer totes les gestions necessàries per desenvolupar una activitat econòmica, amb independència de l'Administració responsable.