Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Informació institucional

Organigrama de l'ens

Quina és l'estructura de l'administració i qui són els seus responsables? Coneix com s’organitza l'ens i la informació més rellevant sobre aquells que la dirigeixen.

Competències i funcions

Si no saps quines són les accions pròpies d'aquesta administració, aquí trobaràs quines són les seves atribucions.

Organismes dels que forma part

Consulta quina és la relació dels organismes dels que forma part l’ens, com ara associacions, consorcis, fundacions, etc.

Codi de conducta dels alts càrrecs i de bon govern

Consulta a quins valors, principis i normes de conducta han d'atenir-se els alts càrrecs de l'ens i quines són les obligacions i regles sobre la qualitat dels serveis i el funcionament de l'administració d’acord amb les que han d’actuar tot personal al servei de les administracions.

Agenda d'activitats

No saps quins actes i activitats organitza aquest ens? Aquí les descobriràs totes.

Dades generals de l'ens

Si necessites informació bàsica sobre aquest ens, com ara el CIF, qui n'és el responsable, l'adreça electrònica o consultar la seva pàgina web, aquí pots trobar aquestes dades.

Informació del terme municipal

Quina superfície té el terme municipal? A quina alçada sobre el nivell del mar està? Quants habitants té? Aquestes són algunes de les dades que pots descobrir en aquest apartat.

Dades estadístiques

Població, habitatges, impostos, sectors econòmics, treball, cultura i esports, eleccions o medi ambient són algunes de les temàtiques sobre les quals pots trobar estadístiques si consultes aquest apartat.