Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gestió econòmica

El pressupost reflecteix la visió del Govern de mantenir-se a primera fila en la lluita contra els efectes de la pandèmia, cobrint les necessitats i escenaris que es poden generar en el futur. En aquest sentit, els eixos de la proposta del Pressupost 2022 són tres: el suport directe a les persones i empreses; avançar en sostenibilitat ambiental i energètica; i la millora continua de l'espai públic.


Un pressupost per a 2022

El Govern Municipal de Sitges porta a aprovació inicial al Ple extraordinari que se celebrarà el 20 de desembre la proposta de Pressupost Municipal per al 2022 orientada especialment a fer front els efectes de la crisi econòmica i les conseqüències socials de la pandèmia. El document que anirà al Ple és una previsió econòmica que està vinculada als pilars sobre els que se cimenta el Pla d’Actuació Municipal.


______________________________________________TRES EIXOS


D’entre els punts forts, la proposta és marcadament social perquè està orientada a prestar ajuts a les persones, les entitats i les empreses. La situació de pandèmia, i els seus efectes, ha generat a la vila situacions personals i familiars que requereixen de l'acompanyament de l'administració local, com també de les ajudes directes per combatre-les. El document incorpora ajuts al foment de l'ocupació per ajudar al teixit empresarial i el mercat del treball.

______________________________________________


 QUÈ INGRESSA? /  QUÈ GASTA?

______________________________________________CONSULTA TOTS ELS INDICADORS DE GESTIÓ ECONÒMICA______________________________________________MÉS SOBRE EL PRESSUPOST 2022

La proposta de Pressupost és de 52,8 M€ i conté un caràcter marcadament social, orientat a prestar ajuts a les persones, les entitats i les empreses, en un context de crisi econòmica pels efectes de la pandèmia. 

Es tracta d'una proposta econòmica expansiva atesa la seva evolució de creixement sostingut dels darrers 5 anys i que creix en 0,8 M€ aquest any.