Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Portal d'Entitats i Voluntariat

L’Ajuntament de Sitges organitza una formació per promoure la participació interna dels col·lectius i organitzacions

La sessió serà el 10 de novembre de 17.30 a 20.30 h al Centre de Formació d’Adults.

L’Ajuntament de Sitges impulsa el 10 de novembre la formació ‘Vols millorar la participació a la teva entitat? T’adjudem!’. L’objectiu és oferir un conjunt d'estratègies, dinàmiques i eines per millorar la participació interna d’entitats o organitzacions per a la millora de la seva governança i l’enfortiment de la seva comunicació interna i externa. Aquesta formació es durà a terme a partir de les 17.30 h al Centre de Formació d’Adults (CFA).

Al llarg de la sessió s’explicaran qüestions a tenir en compte com la transparència a les entitats, la renovació de càrrecs de la Junta directiva, els canals i les vies de participació de les persones sòcies, voluntàries o usuàries de les entitats.  

La formació, que impartirà Fundesplai, combina teoria i una part pràctica. Durant la sessió es farà una posada en comú dels espais de participació a les entitats i d’aquells que es podrien generar. Així, a partir de l’anàlisi de la situació de partida de cada entitat i dels espais de participació identificats, el taller permetrà a cada entitat elaborar de forma autònoma una proposta concreta en funció de la seva pròpia realitat.

Les entitats o organitzacions interessades han d’enviar un correu electrònic a participacio@sitges.cat amb el nom de la persona, l’entitat a la qual pertany i un e-mail i telèfon de contacte.  Les places són limitades i les inscripcions es faran per ordre d'arribada.

La regidoria de Participació i Transparència de l’Ajuntament de Sitges organitza aquesta formació, que està subvencionada per la Diputació de Barcelona.

 

Formació ‘‘Vols millorar la participació a la teva entitat? T’ajudem!

Data: 10 de novembre de 2022

Hora: de 17:30 a 20:30h

Lloc: Centre de Formació d’Adults (CFA)

Inscripcions: e-mail a participacio@sitges.cat