Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Portal d'Entitats i Voluntariat

Sitges reconeix la tasca de les persones voluntàries en el marc del Dia Internacional del Voluntariat

La regidoria de Participació i Transparència promou el Portal d’entitats i voluntariat per posar en valor les persones d’associacions i entitats sitgetanes per tirar endavant de forma solidària i altruista projectes en benefici de la societat.

L’Ajuntament de Sitges promou aquest dilluns la commemoració del Dia Internacional del Voluntariat, que se celebra el 5 de desembre, per reconèixer la tasca important que desenvolupen les persones voluntàries d’associacions i entitats sitgetanes per tirar endavant, de forma solidària i de manera altruista, projectes en benefici de la societat.

Des de la regidoria de Participació i Transparència es reivindica la celebració del Dia Internacional del Voluntariat que va ser acordada per l’Assemblea General de Les Nacions Unides el 17 de desembre de l’any 1985 perquè se celebrés mundialment cada 5 de desembre amb l’objectiu de contribuir i sensibilitzar al públic de tot el món sobre el voluntariat des de totes les seves vessants.

La solidaritat és present des de fa molts anys a Sitges a través d’accions i de voluntaris i voluntàries i també del teixit associatiu d’entitats de la vila, que treballen a favor d’una societat i un entorn millor. A la pàgina web de l’Ajuntament de Sitges es pot consultar el portal d’entitats i voluntariat, en el qual hi ha informació sobre els projectes que impulsen les entitats i les seves crides actives per cercar persones voluntàries. A més, també hi ha un espai perquè les entitats i associacions, que necessitin incorporar persones voluntàries a projectes solidàries a Sitges, puguin fer la seva crida. Des de la regidoria de Participació i Transparència es vol fer visible el treball de les entitats a través del Registre Municipal d’entitats i també es vol facilitar-ne el contacte.

 

Per a més informació: www.sitges.cat/entitatsivoluntariat