Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Avís de registres de flux de persones

L'Ajuntament de Sitges farà un registre de flux de persones i la realització d'enquestes els dies 18 i 21 de gener per conèixer el seu perfil per a l'estudi per mesurar la capacitat de càrrega de la Plaça de la Fragata i del Passeig de la Ribera en el marc del Pla d'Accions de la Regidoria de Turisme

Avís d'inici de la 3a fase d'obres del col·lector del carrer Espalter

El proper dilluns 11 de novembre s'iniciarà la 3ª fase de les obres del nou col·lector del carrer Espalter que tindrà una durada de vuit mesos. Aquesta obra afectarà a la circulació de vehicles del carrer Espalter. Podran circular els vehicles dels veïns que han de poder accedir als aparcaments privats a través del carrer Sant Josep, el qual obrirà la circulació gràcies a la retirada de pilones del tram peatonal. No es permetrà l´entrada de vehicles comercials ni l´aparcament d´aquests a excepció dels vehicles del centre mèdic i d'emergències. El carrer de Sant Josep, cruïlla amb passeig Vilanova, es dotarà d'un semàfor provisional sincronitzat per poder donar pas amb seguretat als vehicles.

Avís de despatxos de lloguer lliures al Centre d'Empreses Creatives de Sitges

El Centre d'Empreses Creatives de Sitges disposa de 2 despatxos lliures de lloguer. Les sol·licituds han de tramitar-se mitjançant la seu electrònica de l'Ajuntament de Sitges adjuntant un pla d'empresa. Trobareu tota la informació seguint aquest enllaç http://www.sitges.cat/serveis/promocio-economica/centre-dempreses-creatives. Les empreses interessades poden contactar amb Nivell 10 per correu electrònic a serveisempresa@sitges.cat o trucant al telèfon 93 894 40 61.