Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Serveis Socials reprèn l’activitat a L’Escorxador

L’atenció presencial de Serveis Socials per cita prèvia retorna a partir del 17 d’agost, a l’edifici de L’Escorxador, després de la finalització de les obres d’adequació a les mesures sanitàries exigides per evitar possibles contagis de Covid-19. Les persones interessades en sol·licitar cita prèvia ho poden fer pels canals habituals: per telèfon al 93 894 94 94 o per correu electrònic a serveissocials@sitges.cat.

Avís - Es reprenen les obres del col·lector del carrer Espalter

El dilluns 2 de març es reprenen les obres del nou col·lector del carrer Espalter després de l'aturada en motiu del Carnaval. Aquesta obra afectarà a la circulació de vehicles del carrer Espalter. Podran circular els vehicles dels veïns que han de poder accedir als aparcaments privats a través del carrer Sant Josep, el qual obrirà la circulació gràcies a la retirada de pilones del tram de vianants. No es permetrà l´entrada de vehicles comercials ni l´aparcament d´aquests a excepció dels vehicles del centre mèdic i d'emergències. El carrer de Sant Josep, cruïlla amb passeig Vilanova, es dotarà d'un semàfor provisional sincronitzat per poder donar pas amb seguretat als vehicles.

Avís de despatxos de lloguer lliures al Centre d'Empreses Creatives de Sitges

El Centre d'Empreses Creatives de Sitges disposa de 2 despatxos lliures de lloguer. Les sol·licituds han de tramitar-se mitjançant la seu electrònica de l'Ajuntament de Sitges adjuntant un pla d'empresa. Trobareu tota la informació seguint aquest enllaç http://www.sitges.cat/serveis/promocio-economica/centre-dempreses-creatives. Les empreses interessades poden contactar amb Nivell 10 per correu electrònic a serveisempresa@sitges.cat o trucant al telèfon 93 894 40 61.