Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

La regidoria de Cultura actualitza la programació de ‘La Pregonera 2022’

S’incorporen a la programació dues exposicions sobre l’obra del pintor Arranz-Bravo i sobre la lesbofòfia. També s’afegeixen dues actuacions musicals de Samantha Hudson i Ana Vidovic. L’exposició ‘D’immigrants a Sitges’ i les mostres dedicades als Gegants de la Vila i la revista El Jueves s’ajornen fins l’any que ve. El Festival Reciclart s’ha suspès per tal de treballar amb un nou format

Bob Pop rebrà el Premi Endimaris Sitges 2022 com a creador de la sèrie ‘Maricón Perdido’

La Mostra de Cinema LGTBIQ+ Endimaris Sitges se celebrarà del 20 al 28 de maig amb un total de 15 pel·lícules i 3 curts. El certamen oferirà una visió de la gran diversitat que existeix en el col·lectiu LGTBIQ+. La producció catalana 'Mi Vacío y yo' clourà la 2a edició de la Mostra Endimaris Sitges. En el marc del certamen, la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sitges organitza la primera jornada de guionistes Endimaris Script Lab amb la participació de la directora de cinema, Judith Colell; el director, Alberto Evangelio; i el productor cinematogràfic, David Matamoros.

Comença l’obra del col·lector-impulsor d’aigües residuals de la Fragata – Vinyet

L’actuació permetrà retirar la canonada d’aigües que actualment passa per les platges de La Fragata, La Ribera i un tram de l’Estanyol, per evitar situacions de risc de trencament a causa dels temporals. L’obra s’ha previst fer en diferents terminis per minimitzar l’afectació a veïns i activitats econòmiques de la zona. El primer que es farà serà al tram del Passeig marítim entre l’Avinguda Sofia i el carrer de Francesc Armengol que queda lliure de vehicles.

Carregant resultat