Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

L’Ajuntament aprova el plec de clàusules per a l’explotació dels serveis a les platges

El document defineix els serveis que s’oferiran del 2022 al 2026 i quina serà la nova imatge de les platges de Sitges. Les persones, autònoms o empreses interessades en l’explotació dels serveis, poden participar en un procediment de pública concurrència que valorarà aspectes relacionats amb la innovació, la sostenibilitat i la qualitat tant dels serveis com de la contractació dels projectes presentats.

Més de 40 propostes culturals composen La Pregonera 2022

Exposicions, obres de teatre, dansa, concerts i espectacles infantils conformen la programació de l’agenda cultural coordinada per la regidoria de Cultura. L’objectiu de la programació és donar més protagonisme femení a la programació artística i tractar temes de divulgació social com la transsexualitat, problemes de trastorns alimentaris, salut mental, immigració o la dependència. Entre els espectacles, destaquen ‘Començar’, ‘M’hauríeu de pagar’, ‘Els ocells’, ‘Bye, Bye Monster’, ‘Euforia’ i ‘Des-Espera’. Les principals exposicions divulgatives seran ‘D’Immigrants a Sitgetans’ i també les mostres dedicades als 100 anys del Drac, els 125 dels Gegants de la Vila i el 150è aniversari de la Societat Recreativa El Retiro. Com a novetats en els esdeveniments culturals, la Fira D’art s’instal·larà al Mercat Vell i ampliarà la seva duració a dos caps de setmana, mentre que els actes per celebrar el dia internacional de la Dansa, s’aglutinaran sota el nom Dansa Sitges, i es desenvoluparan al parc de Can Robert.

Nova campanya de donació de sang a l’Escola Miquel Utrillo, el 19 de gener

• L’alumnat de sisè de primària d’aquest centre educatiu promou aquesta iniciativa solidària en el marc d’un projecte pedagògic per conèixer el cos humà, sobretot l’aparell circulatori. • Els donants han de demanar hora prèviament a https://donarsang.gencat.cat/ per realitzar aquest gest voluntari en l’horari que triïn, de 10 a 14 h i de 16 a 20 hores.

La Cavalcada de Reis 2022 a Sitges, adaptada a les restriccions

• El recorregut de Ses Majestat, que tindrà lloc el 5 de gener, s’iniciarà a partir de les 17 h a la Fragata i finalitzarà a la plaça de l’Ajuntament. • Com a novetat aquest any, Melcior, Gaspar i Baltasar tornaran a la Fragata per rebre de mans de l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, la clau que obre totes les cases de la vila a Melcior, Gaspar i Baltasar. • Els Reis d’Orient també recolliran les darreres cartes dels més menuts a la Fragata.

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat l’atorgament definitiu de la Línia B de l’ajut extraordinari de la regidoria de Promoció Econòmica, destinat a finançar les despeses de lloguer o hipoteca per empreses i/o establiments comercials i també el pagament únic de la Línia A de l’ajut econòmic extraordinari destinat a reforçar les activitats econòmiques amb suspensió o limitació d’obertura al públic.

Carregant resultat