Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Els Gegants Americanos restaurats es presentaran el 22 de maig

Per celebrar la recuperació de la seva imatge original s’ha organitzat la presentació dels Gegants Americanos el 22 de maig a les 12 h a la sala Cinema El Retiro. Per poder veure’l en directe caldrà treure una entrada gratuïta a partir del 7 de maig a culturasitges.cat/entrades. En paral·lel, l’acte també serà retransmès en directe pel canal de youtube de l’Ajuntament de Sitges. El Panxito i la Panxita s’exposaran en la mostra ‘Tornem als orígens’ des del 22 de maig al 4 de juny a la Biblioteca Santiago Rusiñol. També es posarà en marxa del 15 de maig al 4 de juny la ‘Ruta dels Orígens’ per reviure el trajecte que van fer els Gegants Americanos l’agost del 1965, l’any que es van estrenar.

El cicle Gaudí arriba per primera vegada a Sitges per programar cinema català

El Cinema Prado projectarà un total de 10 pel·lícules l’any. El preu de l’entrada general és de 4,5 euros (o de 3 euros en cas de tenir dret a descompte). La primera pel·lícula del cicle serà ‘La Vampira de Barcelona (20 de maig a les 19.30 h)’. Després s’hi exhibiran altres produccions catalanes com‘My Mexican Bretzel’ (17 de juny) i ‘La dona il·legal’ (2 setembre) a les 19.30 hores.

El Ple aprova una aportació  extraordinària de romanent de 19,96 M€

El plenari aprova una partida extraordinària de 19,96 M€ que es destinaran a donar resposta a les prioritats generades per la COVID-19; a fomentar l’obra pública i la millora urbana; a millorar la situació administrativa de l’Ajuntament, i a disposar de previsions per a requeriments legals. El Ple també dóna llum verda a la reincorporació de Sitges al Consorci per a la Gestió de la Televisió Digital Local Pública del Garraf.

La Fira-Mercat d’Artesania i Regals del passeig enceta la temporada d’estiu

Cinc de les 17 parades instal·lades al Passeig Marítim estan reservades per a persones en situació d’especial vulnerabilitat social. Entre aquestes i com a novetat principal, aquesta temporada s’incorpora l’Associació Popular de Venedors Ambulants, que oferirà una alternativa sociolaboral a persones que s’havien dedicat a la venda ambulant irregular. L’objectiu d’aquesta mesura és donar una resposta social recollida en el pla de treball municipal en vers la venda ambulant no regularitzada.

La convocatòria per obtenir ajudes per a la Inspecció Tècnica d’Edificis i Certificats Energètics finalitza el 25 de maig

La regidoria d’Habitatge promou aquest primer programa d’ajudes destinat a juntes, comunitats de propietaris o propietaris únics d’edificis amb habitatges destinats a residència habitual i permanent, amb una antiguitat superior als 45 anys. Superar aquest programa és el pas previ i necessari per participar en les pròximes convocatòries per a la Rehabilitació Arquitectònica i Energètica pensades per millorar l’habitabilitat, la sostenibilitat i la qualitat del parc d’habitatge de Sitges.

Sitges torna a  ballar al carrer pel Dia Internacional de la Dansa 2021

Del 29 d’abril al 6 de maig, la regidoria de Cultura coordina una programació d’activitats per fer visible aquesta disciplina artística. Entre les propostes preparades destaquen la barra de dansa clàssica (amb reserva prèvia), tres espectacles de dansa, un taller de dansa creativa i la projecció d’un espectacle de ballet gravat en directe. Per commemorar l’efemèride també es difondrà el 29 d’abril a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Sitges un reportatge audiovisual de les escoles de dansa de Sitges.

Carregant resultat