Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Sitges viurà un concert únic amb els sons de la Festa Major

El director i compositor, Xavier Pagès-Corella, ha dissenyat un espectacle que transcorre per la musicalitat de la Festa Major L’obra ‘La Processó’ està inspirada en la festa sitgetana, però va ser estrenada a Lleida el 2012 i mai s’havia interpretat a Sitges 55 músics de la Camerata Eduard Toldrà, de la Cobla Maricel i dels grallers Els Marcets pujaran a l’escenari del Casino Prado el 18 d’agost a les 19 h

Unanimitat al Ple de Sitges per reclamar a la Generalitat millores en l’àmbit educatiu

La sessió plenària extraordinària, celebrada aquest dimecres, ha permès abordar diferents qüestions relacionades amb l’educació. Durant el plenari, l’Alcaldessa de Sitges ha anunciat la proposta de constituir el Pacte Local per a l’Educació. La sessió s’ha celebrat després de rebre la petició de celebració de Ple extraordinari formulada pel grup municipal de Junts per Sitges, Partit dels Socialistes de Catalunya - El Margalló, Partit Popular, VOX Sitges i Guanyem Sitges, i seguint el procediment que marquen els articles 115 i 117.2 del Reglament Orgànic Municipal.

L’Ajuntament ofereix una sessió informativa sobre els ajuts econòmics dedicats a l’emprenedoria i a l’ocupació

L’auditori del Miramar-Centre Cultural acollirà el pròxim dijous, 18 de juliol, una xerrada per resoldre dubtes i explicar els requisits i el procés per sol·licitar aquests ajuts tant per a la contractació com per a la creació d’empreses noves. La jornada, adreçada a empreses i persones autònomes, tindrà lloc de 8.30 a 10.30 h i és gratuïta.

La Processó de les barques, acte central de la Festa del Carme

La programació prevista per commemorar la festivitat de la Mare de Déu del Carme començarà el 13 de juliol i s’allargarà fins el dia 20. A més de la Processó, també es farà un tast de malvasies i xocolates, una missa en honor de la verge i la tradicional cantada d’havaneres, entre altres activitats. La programació està organitzada per la Confraria de Pescadors de Sitges, el Port de Sitges Aiguadolç, el Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges – Celler de l’Hospital, i la Xarxa de Municipis Indians, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges.

El pianista Marco Mezquida donarà el tret de sortida al Cicle de Clàssica al Racó de la Calma

El compositor i pianista Marco Mezquida, la soprano Lucía García Guerrero acompanyada de la pianista Anna Crexells, i la formació de cambra Tempus Trio actuaran els dies 10, 17 i 31 de juliol, respectivament, en el marc del cicle de recitals de música clàssica. Les actuacions començaran a partir de les 20 hores i s’inclouen dins la programació del Sitgestiu 2024.

Sitges se suma a una campanya per fer visible l’impacte de la proteïna en les persones amb PKU

La campanya “Toxic Ads”, organitzada per la Fundació PKU, pretén conscienciar la població sobre els efectes d’aquesta malaltia en les persones afectades, amb la instal·lació de cartells fets amb proteïnes altament perilloses pels malalts. La PKU o Fenilcetonuria és una malaltia rara provocada per una alteració congènita del metabolisme. Les persones que la pateixen no metabolitzen bé les proteïnes, i han de controlar contínuament els seus nivells per no patir les seves conseqüències, com discapacitats intel·lectuals i de desenvolupament.

Carregant resultat