Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Totes les notícies sobre els serveis municipals i l'acció de govern

El Govern Municipal presentarà el projecte del Pressupost 2020 aquest dimecres en un Ple Extraordinari

La proposta de Pressupost, que arriba als 49’9 milions d’euros, prioritza àmbits d’habitatge, la garantia de drets i qualitat de vida de la ciutadania, els espais naturals, la nova governança, la participació i la convivència. Després de signar el primer acord amb el grup municipal de Comuns Verds i posteriorment amb El Margalló, el Govern ha signat avui un compromís amb el grup del PSC per obtenir un suport ampli en els comptes municipals.

La Reina del Carnaval de Sitges 2020 s’inspira en la cultura oriental

Sofia Aldeco encarna el personatge de la Reina Taiyõ Ysel Eban Tõ, organitzat per la Colla Smile. Elektra s’ha proclamat guanyadora de la primera Gala Drag Queen de Sitges en un espectacle en què han participat més de 400 persones. Sílvia Sentís i Alba Garcia han guanyat el Concurs de Mestres Xatonaires en les categories d’adults i infantil.

La presentació de la Reina del Carnaval i la Gala Drag Queen, primers actes del Carnaval de Sitges 2020

La Reina del Carnaval 2020 es presentarà públicament en un espectacle a càrrec de la colla Smile dissabte, 15 de febrer, a les 20.00 hores a La Fragata. En el mateix espai el diumenge 16 de febrer, tindrà lloc la Primera Gala Drag Queen amb la participació d’11 candidatures. Com a novetat també es recuperarà el concurs de Mestres Xatonaires que es farà al CIM (Centre d’Interpretació de la Malvasia)

El Servei d’Educació organitza el 4 de març una sessió informativa sobre la  preinscripció del curs escolar 2020-2021

El Centre Cultural Miramar acollirà el dimecres 4 de març a les 17.30 h una sessió per assessorar i orientar les famílies de Sitges, que hagin de fer la preinscripció per primera vegada dels seus fills i filles a Educació Infantil (P3) o que comencin a cursar l’ESO (Educació Secundària Obligatòria).

Carregant resultat