Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Turisme

Tota l'oferta per gaudir de Sitges a www.sitgesanytime.com

 

 

 

La marca "Sitges"

"Qui no coneix Sitges? la seva Punta, la dolça Sirena, les seves platges? Els seus visitants no quedaran indiferents davant dels valors que exporta aquesta vila; deu ser que té personalitat pròpia". Sitges té una marca turística posicionada en el mercat europeu que fa que sigui coneguda com a destinació durant tot l'any, motiu pel qual no serà estrany trobar una permanent població flotant de visitants durant tots els mesos.

sitges anytime.jpg

 

Vila de congressos

El segment de visitants que troben a Sitges espais i recursos per a l'organització de congressos, reunions d'empresa i tot tipus de celebracions és prou significativa i molts dels hotels ofereixen amples sales i auditoris completament equipats.

 

congressos.jpg

 

 

Turisme de cultura i platja

Sitges és sinònim de cultura i és sinònim de sol i platja. Els moviments culturals del segle passat han deixat en herència un magnífic llegat arquitectònic, pictòric, etc. que constitueix un dels objectius dels visitants. Passejar pel Carrer d'en Bosc endevinant les antigues muralles del Castell de Sitges i després pujar al Racó de la Calma per acabar visitant la que havia estat casa-taller del pintor universal Santiago Rusiñol, és segurament, un dels curts itineraris més valuosos de l'oferta cultural.

 

A la vegada, el litoral sitgetà ofereix uns quants quilòmetres de platges i cales que són la delícia de molts visitants els mesos d'estiu. Des de la platja de Les Botigues o Garraf fins a la Cala de l'Home mort, de nord a sud, se'ns obre un ampli ventall de platges amb les més diverses localitzacions i vistes panoràmiques.

 

platges1.jpg

 

 

 

Els hotels i restaurants

Passar les nits sitgetanes en qualsevol dels hotels o restaurants davant el Passeig de la Ribera serà un dels luxes per recordar, però serà gairebé en tots els establiments de la vila a on podrem emportar-nos una bona impressió, i un bon àpat!

restaurant.jpg

Menció especial donada la gran i variada oferta existent d'establiments nocturns, entre terrasses, bars i discoteques, algunes d'elles d'ambient. Serà quasi obligat baixar pel Carrer del Pecat per fer-se una idea de la "moguda".

 

Els comerços

L'oferta comercial té personalitat pròpia amb abundància de negocis familiars i establiments de petites firmes, moltes dedicades a la moda, i que conformen un eix cèntric de vianants que travessa bona part de la localitat.