Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alimentació saludable

Fresc, proper i de temporada.

La recepta més saludable.


Menjar és un plaer.

Si, a més, ho fem de forma sana, es converteix en la millor recepta per a una vida llarga i feliç. 

Per això, volem promoure una alimentació saludable, basada en tres pilars:1.

El consum d’aliments frescos i de temporada, més beneficiosos per a la salut

2.

Els productes de quilòmetre zero, més sostenibles i de millor qualitat

3.

La compra de proximitat, per promoure l'economia local.

PREN NOTA  


COL·LABORADORS
Oriol Castro

Cuiner i copropietari dels restaurants Disfrutar i Compartir. Va estudiar a l'Escola Joviat i a l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona. Després d'incorporar-se al restaurant El Bulli el 1997, es va convertir en mà dreta de Ferran i Albert Adrià, creant amb ells les innovadores tècniques que van revolucionar el món culinari.


Carme Suñé

Copropietària del restaurant Sitges Bon Estar amb més de 30 anys d'història. Actualment es dedica a la pastisseria i postres del restaurant. Va estudiar a l'Escola d'Hoteleria Hofmann (Pastisseria Superior), l'Escribà Academy i la Chocolate Academy. Tambè és Tècnica en Empreses i Activitats Turístiques.Sandra Campillo

Cuinera de La Pícara des del 2013, on aprèn i gaudeix cada dia. Va descobrir la seva vocació per la cuina de manera tardana, després de formar-se com a topògrafa.Alba Vigó

Tècnica Superior en Dietètica. Comparteix els seus coneixements a través d'una altra de les seves passions: la comunicació com a eina de divulgació.

Carme Arce

Bloguera especialitzada en cuina i presidenta de l´Associació "Cuineres de Sitges". Guanyadora de diferents concursos de la Diputació de Barcelona i col·laboradora de la revista Cuina. Compta amb una àmplia trajectòria impartint tallers de cuina al Centre de Formació d'Adults de Sitges, així com a col·legis i centres cívics.


Valentí Mongay

Cuiner i copropietari del restaurant La Salseta de Sitges. Professional desde 1985. Va estudiar cuina a l’escola Arnadí. Presideix el Slow Food del Garraf i Penedès, que difon els ideals d’una gastronomia amb aliments bons, nets i justos, donant suport als petits productors d’aliments locals.Javi Pradanas

Xef del restaurant “Xatoli”. Ha treballat en diversos establiments de Sitges com l'Hotel Melià com a segon xef i al restaurant El Cable com a cap de cuina, càrrec amb el qual va ser 8 vegades guanyador del concurs de la Tapa de l’Any de Sitges, i a Vilanova i la Geltrú com a xef executiu del grup La Daurada.Vinyet Capdet

Professora i coordinadora del Grau Interuniversitari de Ciències culinàries i gastronòmiques, al CETT-UB. Tècnica en cuina, graduada en Turisme i màster en Innovació en la gestió turística. Com a docent i investigadora, s'ha especialitzat en tendències, tecnologia i tècnica culinària i sostenibilitat gastronòmica.

Marisa Mena

Epidemiòloga en el Programa de Recerca en Epidemiologia del Càncer de l'Institut Català d'Oncologia. Combina la seva feina de recerca en prevenció del càncer amb la divulgació científica per tal d'acostar la ciència a la societat.


Ana Morillo

Infermera especialista en Pediatria des de 2016. Experta Universitària en Nutrició i Alimentació Infantil per la Universitat Illes Balears (2020). Treballa des de fa més de 20 anys en Salut Comunitària i Família de l’Atenció Primària de l’ICS a la Comarca de l’Alt Penedès-Garraf.

LECTURES SALUDABLES

PARTICIPA“Envia'ns la teva recepta més saludable!”


Et convidem a compartir aquestes receptes familiars amb els vostres veïns i veïnes, enviant-nos-les al correu sanitat@sitges.cat o a través d'aquest formulari.