Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alimentació saludable

Jornades dels llegums

L’Ajuntament de Sitges, Slow Food i el Gremi d’Hostaleria de Sitges promouen la cuina amb els llegums com a protagonistes. Cuiners i restaurants de Sitges ofereixen els seus plats i receptes.

Presentació de l'Alcaldessa

Presentació d'Aurora Carbonell.

Veure'n més

Presentació de Valentí Mongay

Presentació del representant del moviment Slow Food.

Veure'n més

Programació

Tretze restaurants de Sitges participen en les Primeres Jornades dels Llegums als restaurants de Sitges, recomanant un o més plats de les cartes amb aquest ingredient com a protagonista.

Veure'n més

Receptari de llegums

Les receptes d'una desena de cuineres i cuiners de diferents nacionalitats, residents al Garraf, per tal de cuinar un plat tradicional del seu país d'origen.

Veure'n més

Plats amb llegums als restaurants

Tretze restaurants de Sitges ofereixen plats culinaris amb els llegums com a protagonistes

Veure'n més

Cuineres i cuiners

Professionals procedents de l’Uruguai, Japó, Senegal, Ucraïna, Marroc, França, Mèxic i Xile que resideixen o treballen a la comarca del Garraf, cuinen una recepta tradicional del seu país d’origen

Veure'n més