Jornades dels llegums
L’Ajuntament de Sitges, Slow Food i el Gremi d’Hostaleria de Sitges promouen la cuina amb els llegums com a protagonistes. Cuiners i restaurants de Sitges van oferir al febrer els seus plats i receptes dins unes jornades de cuina internacional que es van dur a terme per commemorar el Dia Mundial del Llegum.
Programació
Tretze restaurants de Sitges participen en les Primeres Jornades dels Llegums als restaurants de Sitges, recomanant un o més plats de les cartes amb aquest ingredient com a protagonista.
Receptari de llegums
Les receptes d'una desena de cuineres i cuiners de diferents nacionalitats, residents al Garraf, per tal de cuinar un plat tradicional del seu país d'origen.
Plats amb llegums als restaurants
Tretze restaurants de Sitges ofereixen plats culinaris amb els llegums com a protagonistes
Cuineres i cuiners
Professionals procedents de l’Uruguai, Japó, Senegal, Ucraïna, Marroc, França, Mèxic i Xile que resideixen o treballen a la comarca del Garraf, cuinen una recepta tradicional del seu país d’origen