Receptari
Et proposem un receptari on cada plat està elaborat a partir d’un grup d’aliments (verdures, llegums, cereals…) i la matèria primera és de temporada i de proximitat. Per al seu disseny, hem comptat amb la col·laboració de xefs locals, compromesos amb el manteniment de la cuina tradicional: sana, sostenible i de qualitat. Bon profit!
Hamburguesa de llenties
de Javi Pradanas, xef del restaurant Xatoli
Hummus de cigrons
De Javi Pradanas, xef del restaurant Xatoli
Crema de pèsols amb saltat de verdures de temporada
De Sandra Campillo, cuinera de La Pícara
La Gilda de Disfrutar
De Oriol Castro, cuiner del Disfrutar
Arròs verd amb gambes
De Carme Arce, bloguera culinària
Peix en papillota amb verdures
De Valentí Mongay, cuiner de La Salseta de Sitges
Citrus
De Carme Suñé, pastissera del Bon Estar
_________________
“Envia'ns la teva recepta més saludable!”
Et convidem a compartir aquestes receptes familiars amb els vostres veïns i veïnes, enviant-nos-les al correu sanitat@sitges.cat o a través d'aquest formulari.