Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alimentació saludable

Receptari

 

 

Et proposem un receptari on cada plat està elaborat a partir d’un grup d’aliments (verdures, llegums, cereals…) i la matèria primera és de temporada i de proximitat. Per al seu disseny, hem comptat amb la col·laboració de xefs locals, compromesos amb el manteniment de la cuina tradicional: sana, sostenible i de qualitat. Bon profit!


Hamburguesa de llenties

de Javi Pradanas, xef del restaurant Xatoli

 

 

 

Hummus de cigrons

De Javi Pradanas, xef del restaurant Xatoli

 

 

 

Crema de pèsols amb saltat de verdures de temporada

De Sandra Campillo, cuinera de La Pícara

 

 

 

 

La Gilda de Disfrutar

De Oriol Castro, cuiner del Disfrutar

 

 

 

Arròs verd amb gambes

De Carme Arce, bloguera culinària

 

 

 

 

Peix en papillota amb verdures

De Valentí Mongay, cuiner de La Salseta de Sitges

 

 

 

 

Citrus

De Carme Suñé, pastissera del Bon Estar

 

 

 

 

_________________

 

 

“Envia'ns la teva recepta més saludable!”


Et convidem a compartir aquestes receptes familiars amb els vostres veïns i veïnes, enviant-nos-les al correu sanitat@sitges.cat o a través d'aquest formulari.