Plats amb llegums als restaurants
Els restaurants de Sitges s'uneixen per destacar receptes a les seves cartes amb els llegums com a ingredient principal. Del 19 de febrer al 3 de març.
Acqua
Cigronets amb espigalls del Garraf i bacallà
www.restauranteacqua.com
Cocina de Sitges
Cappelletti farcits amb llenties , xampinyons i nous de pacan , servits amb consomé de vegetals
www.lacocinasitges.com
Dosa Nova
Masala Dosa con King Dhal
www.dosanova.es
El Vivero
Esqueixada de lluç amb mongeta ó Callos amb cigrons
www.elviverositges.com
Hibou
Paté en croûte de llegums (llenties, cigrons i mongetes) vegetals i herbes
@hibou_sitges
La Nansa
Estofat de llegums del país (mongeta del Ganxet, cigronet de l’Anoia i llentia Pardina amb espigalls i ou poché)
www.restaurantlanansa.com
La Oca
Pochas amb cloïsses
www.restaurantelaocasitges.com
La Salseta
Mongetes del ganxet amb col paperina i tripes de bacallà
www.lasalseta.com
Marenostrum
Potatge de Cigrons amb hostalises
www.restaurantmarenostrum.com
Mascaron
Cigrons estil mariner de crancs i galeres
www.elmascaron.com
Merci
Cigrons amb llagostins
www.mercisitges.com
PicNic
Pop a la gallega sobre un puré de mongetes blanques
www.restaurantpicnic.com
Sofía
Crema de patata fumada amb gelatina de bacó i llenties estofades
www.sofiabypicnic.com